Oltaya Vuranlar

Oltaya Vuranlar

Muharrem Usta Kayıp..

Trabzonspor eski başkanlarından Medikalpark hastaneleri ve İstinye Üniversetise patronu Dr. muharrem Usta’nın son günlerde sesi çıkmaz oldu. Usta’ya yakın kaynaklar, eski başkanın işlerine yoğunlaştığını söylüyorlar. Trabzonspor’dan 40 milyon liranın üzerinde alacağı bulunan Dr. Usta’nın, bu alacağını reklam karşılığı kademe kademe kulübe bağışlayacağı öne sürüldü. Bu arada eski Başkan dr. Ustaoğlu’nun zaman zaman yurt dışına çıktığı bildirildi.

TS Divanı yenileniyor!

Trabzonspor Divan Kurulu’nun Hacı Kasım Mahallesinde Ziya Bey Sitesi altındaki Lokali sil baştan yenileniyor. Divan Kurulunun zeminindeki ahşap parkeler değiştiriliyor. Lokalin kalorifer sistemi doğalgaza dönüştürülüyor. Trabzonspor Divan Kurulu Lokalinde yapılan tadilatın masrafını kulüp karşılıyor.

Bu arada Trabzonspor Divan Kurulu Lokalinin, bir apartmanın zemin katında olmasını eleştiren bazı üyeler, Divan Kurulu ve diğer kurulların, kent merkezinde tarihi bir binaya taşınması gerektiğini söylüyorlar.

İhale mahkemelik!

Yapımı yılan hikayesine dönen Toklu- Uğurlu yolunun geçenlerde ihale edildiği, ihaleyi doğulu bir fermanın kazandığı, ancak ihaleye giren diğer bazı firmaların farklı nedenlerle ihaleyi mahkemeye taşıdıkları öğrenildi.

Kanuni Bulvarı’nın Toklu köprülü kavşağı ile Uğurlu Mezarlığı arasındaki 6 km. lik yolun yapımına 6-7 yıl önce başlanmıştı. Yol güzergahında istimlaklar tamamlanmış, 6 km’lik yolun 4 km lik kısmının yüzde 70’i bitmişti. Karayollarından bir yetkili, mahkemenin yakın bir tarihte sonlanacağı ve yolun yapımına başlanacağını söyledi. Yetkili, Karayolları genel müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nun olayı takip ettiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.