Oltaya Vuranlar

Oltaya Vuranlar

Efes Pilsen Zorlu Otel’de!

Trabzon kent meydanında, Suluhan’ın karşısında, Meydan Hamamı’nın üstündeki birahane pandemi nedeniyle kapanmıştı. Bira firmaları Meydan bölgesinde yer aramaya başladı, ancak ruhsat alabilecekleri mekan bulamamışlardı. Bu arayış devam ederken Efes Pilsen, sürpriz bir atak yaparak Zorlu Grand Otelin 2. katında önceleri özel bölüm ve bar olarak kullanılan Maraş Caddesi tarafından Vestel Çapkınoğlu mağazasının üst katını kiraladı. 5 yıldızlı otelin bu bölümü önümüzdeki günlerde modern bir mekan olarak hizmete açılacak. Ağırlıklı olarak turistlere ve de yerli müşterilerine hizmet edecek olan Efes Pilsen Pub’a girişler otelden olacak.

Bosna’dan selam!

Trabzon’un tanınmış iş adamlarından, Trabzonspor eski yöneticisi Murat İskender, Trabzon- İstanbul- Saraybosna arasında mekik dokuyor. Murat İskender, bir yıl kadar önce Saraybosna’da satın aldığı oteli yeni baştan düzenledi ve hizmete açtı. İskender’in, Bosna’da ikinci bir otel daha açacağı öğrenildi.

Sıra Nuri Aydın’da!

CHP Trabzon teşkilatında yıllar önce ilçe başkanlığı, yöneticilik yapan ve birkaç dönem milletvekili adayı olan ve her dönem arka sıralara konulan, yarım yüzyıldır çizgisinden sapmayan, parti genel merkezinde ağırlığı olan ve sözü dinlenen Nuri Aydın’ın, genel seçimlerde Trabzon’da ilk sıradan aday gösterileceğine kesin gözüyle bakılıyor.

CHP’de birkaç kez yöneticilik yapan isimlerden biri, ‘Bizim partide ilk sıraya hangi ismi koyarsanız koyun. Mutlaka vekil seçilir. Bugüne kadar ilk sıraya konan isimler partinin oyunu aldı, katkı sağlamadılar. Vekil seçildi. Ve bu arkadaşların hiçbiri Nuri Aydın kadar da partiye hizmet etmedi. Gelecek seçimde sürpriz olmazsa Nuri Aydın kardeşimiz ilk sırada yer alacaktır, diye düşünüyoruz' dedi.

Erol Tuna’nın Cumhuriyet Mesajı!

Trabzonspor eski yöneticisi, iş adamı Erol Tuna, anlamlı bir Cumhuriyet mesajı yayımladı ve şöyle dedi;

“Bugün bütün Bayramlarımızı özgürce kutlamamıza sebep olan Cumhuriyet Bayramımız. Bizlere bugün kanlarıyla, canlarıyla armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah ve çalışma arkadaşları ve şanlı direniş gösteren halkımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz, ruhları şad olsun. Bugünkü Cumamızı anlamlı kılan Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.”

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum