HASAN SÜHA SARAL: Hiçbir Zaman Koltuğumdan Güç Almadım

HASAN SÜHA SARAL: Hiçbir Zaman Koltuğumdan Güç Almadım

Seçime az bir zaman kala, yoğun bir şekilde programına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral Kunduracılar Caddesi’ndeydi.

Saral burada yaptığı açıklamada “Şehrin sorunlarıyla hemhal oldum, sıkıntılandım. Böyle bir fırsat, görev çıkınca da gurur duydum. Neler yapılabileceğine yönelik çok kafa yorduk bugüne kadar. Onları hayata geçirebilmek için vatandaş eğer teveccüh gösterirse, bu fırsat, değerlendirilmesi gereken bir görevdir. Benim bir koltuğum olmayacak. Benim farkımı vatandaşımız görecek. Hayatım boyunca da çalışırken hiçbir zaman koltuğumdan güç almadım. Ben koltuğuma güç verdim.” dedi.

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral, KTÜ’de “Türkiye’nin Deprem Gerçeği ve İleriye Yönelik Öneriler” konulu paneline katıldı. Panelde aktarılan bilgileri dikkatle inceleyip, değerlendiren Saral’ın son ziyaretiyse, gönül verdiği renklere,Trabzonspor’a oldu. Asbaşkan Zeyyat Kafkas ve yönetim ekibinin misafirperverliğinde hoşça vakit geçirildi.

TRABZON FUTBOL ENSTİTÜSÜ KURULACAK

Saral “Trabzon’a bir de dışarıdan bakmak gerek. Şehrin ciddi bir potansiyeli var. Dışarıdan baktığımızda bu anlamda özellikle son dönemde sanki Trabzon var olan bu özelliğini kaybetti de başka şeylerle anılır hale geldi. Marka değeri olarak baktığımızda, Trabzonspor var. Trabzonspor’un yanına çok daha farklı şeyleri de koymalıyız. Trabzonspor ile iş birliği içinde Trabzon Futbol Enstitüsü kurulacak. Trabzon tüm dünyaya futbolcu yetiştirecek. Kırsal alanlarda tesisleşme ve organizasyonlara gidilerek Trabzon genelinde spor, bir yaşam biçimi haline gelecek.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.