Ahmet Kaya: Makamda oturmayacağız, halkın içinde dolaşacağız

Ahmet Kaya: Makamda oturmayacağız, halkın içinde dolaşacağız

CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya, “Yıllardır bu kenti yönetenler, makamlarında oturup vatandaşla aralarına duvar ördüler. Biz, halkın derdiyle dertlenen, o derdi çözme gayreti içinde olan bir anlayışla gönüllerde yer yapacağız" dedi.

CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya, “Yıllardır bu kenti yönetenler, makamlarında oturup vatandaşla aralarına duvar ördüler. Biz makamda oturan değil halkın içinde dolaşan, halkın derdiyle dertlenen, o derdi çözme gayreti içinde olan bir anlayışla, insanların gönlünde yer yapacağız” dedi.

'DUVAR ÖRMEYECEĞİZ'
Yaklaşık üç aydır Trabzon'u adım adım gezdiklerini, belirten Ahmet Kaya, “Görüyoruz ki Ortahisar'ımızın sorunları çok. Yıllardır bu kenti yöneten insanlar maalesef seçildikten sonra makamlarında oturmuşlar, vatandaşla aralarına resmen duvar örmüşler. Belediyenin hemen karşısındaki esnafa uğradık... O esnafımız diyor ki ‘Beş yılda bir tane belediye yöneticisi şuraya uğramadı, bize bir selam vermedi’. Belediye başkanı ulaşılabilir olacak... Belediye başkanı halkın içinde olacak... Belediye başkanı, derdi olanın derdini çözme gayreti içinde olacak. Biz buna talip olduk, bu anlayışla yola çıktık. Çok da yol aldık; inşallah sonunu da güzel getireceğiz” dedi.

'HALKIMIZLA BULUŞACAĞIZ'
Her ay düzenleyecekleri halk günleriyle vatandaşların sorunlarını ilk ağızdan dinleyeceklerini vurgulayan Kaya, "Belediye başkanlığı makamı hizmet makamıdır. Biz bu yola çıkarken parti rozetlerimizi çıkardık. Bu kentte yaşayan hangi partiden, hangi düşünceden olursa olsun her bir vatandaşımızın talebi bizim başımızın üstündedir. Biz makamda oturan değil halkın içinde dolaşan, halkın derdiyle dertlenen, o derdi çözme gayreti içinde olan bir anlayışla, insanların gönlünde yer yapmaya talibiz. İnsanlarımızın hayır duasını almaya talibiz. Biz partizanlık yapmaya değil, Ortahisar’da şeffaf, dürüst, hesap verebilir bir anlayışla vatandaşa hizmet etmeye talibiz. Bunu uygulamalarımızla da göreceksiniz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.