CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saral: Hep Birlikte Kazanacağız

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saral: Hep Birlikte Kazanacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral, Kireçhane Köylü Pazarı’nda açıklamalarda bulundu.

Seçim çalışmalarına hızla devam eden Saral’a, CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, CHP il yönetimi ve beraberindeki heyet eşlik etti. Vatandaşların, soğuk havaya rağmen el emeği ürünlerini pazarda satmaya çalışmasına dikkat çeken Saral, onlarla sohbet edip, dertlerini dinledi. Kiraların yüksek oluşu, su faturalarının pahalılığı, emekli maaşının ve asgari ücretin düşük oluşu gibi birçok sorundan dert yakınan vatandaşa, seçildiği zamanda gerçekleştireceği çözüm önerilerini sundu.

HER ALANDA ÜRETİM OLACAK

Saral, pazara gelen fazla insan olmadığında ürünlerinin elinde kaldığını ifade vatandaşlara, “Siz üreteceksiniz, pazara getireceksiniz. Burada satacaksınız, satamadığınızı belediye sizden satın alacak. Biz onları kent lokantalarımızda değerlendireceğiz, gerekiyorsa yardım paketi haline getireceğiz, desteğe ihtiyacı olanlara götürüp vereceğiz. Sizi buradan ürünlerinizle geri göndermeyeceğiz. Sizlere eğitim vereceğiz. Planlama yapacağız, pazarda nelerin üretildiğini bileceğiz, siz gelirken neleri üretip getireceğinizi bize söyleyeceksiniz. Biz üreteceğiz, ürettikçe hep birlikte kazanacağız. Her şeyin başı üretimdir. Her alanda, her noktada üretim olacak.” diyerek devam etti.

ŞEFFAF OLACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral, “Bu kadar su zengini olan bir kentte aslında, ‘temiz su içme’ problemi var. En kısa sürede sorunları masaya yatırıp, çözmemiz gerekiyor. Musluklarımızdan akan suyu artık güvenle içebileceğiz. Şehrimizin sağlıklı içme suyu ihtiyacını karşılamak için sularımızı doğru ve son nesil yöntemlerle arıtacak, hanelerimizin sularının içilebilir bir kalitede olmasına özen göstereceğiz. Gerçek problemleri ortaya koyup, çözmek için bütüncül bir planla yaklaşmak gerekiyor. Biz birinci günden itibaren başlayıp, neyi ne zaman yapacağımızı ortaya koyacağız. Bunların hesabını da vereceğiz, şeffaf olacağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.