Kuleyin’den 400 binlik TL’lik loca!

Trabzonspor’un önemli isimlerinden İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi, iş adamı Şükrü Kuleyin, Ankara’da yaşamasına rağmen, karda kışta, Trabzonspor’un Trabzon’da ve deplasmanlardaki hemen hemen tüm maçlarını tribünden izleyen bir isimdir.

Şükrü Kuleyin, geçtiğimiz hafta kulüp genel müdürü Sinan Zengin’i arayarak loca almak istediğini bildirdi ve ardından 400 bin lira ödeyerek 30 kişilik bir loca satın aldı.

Şükrü Kuleyin’i tebrik ediyoruz. Darısı, Trabzonspor’un eski yöneticileri ile kurullarda yer alan, hali vakti yerinde olanlara diyoruz.

Sonuç aldatmasın!

Trabzonspor-Malatyaspor maçını izleyen deneyimli bir spor yazarı, Trabzonspor’un 5-1’lik galibiyeti sonrası farklı bir değerlendirmede bulundu ve “Trabzonspor, karşısında olmuş kayısı gibi bir takım bulunca yürüyerek 5 gol attı. Trabzonspor bu futbolu perşembe günü akşamı Roma karşısında oynarsa Malatya’nın akıbetine uğrar” iddiasında bulundu.

Spor yazarı, Trabzonspor’un defansında uyum olmadığını, orta sahasında dirençli futbolcu bulunmadığını, Berat’ın ön liberoda büyük hatalar yaptığını ve ağır kaldığını, sol bek İsmail Köybaşı’nın vasatın üzerine çıkamadığını, Dorukhan ve Trondsen’in bu iki oyuncudan daha iyi olduğunu söyledi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.