Oltaya Vuranlar

Oltaya Vuranlar

Yeniden Merhaba!

Günlük taze haberleri; internet siteleri, TV’lerde ve sosyal medyada anında görüyor ve okuyorsunuz. Bu sitede de pek ajans haberleri görmeyebilirsiniz. Gazete Kuzey’de daha çok özel haberlere, yorumlara ve kulis haberlerine yer vereceğiz.

Mesela ilk bombamızı patlatalım:

Ünlü doktor aday gösterilebilir!

İstanbul’da özel bir hastanede görev yapan ve ülkenin en tanınan kalp damar cerrahlarından biri olan Prof. Dr. Ergun Demirsoy’a iddialı muhalefet partilerinden biri yakında milletvekili adaylığı teklif edebilir. Demirsoy’un ismi parti genel başkanına bile iletilmiş. Demirsoy, Trabzon’dan veya İstanbul’dan aday gösterilebilir.

4’ü de yolcu imiş!

AKP Genel Merkezine yakın bir isim, Trabzon milletvekillerinin 4’ünün de seçimde aday gösterilmeyeceklerini iddia etti. AKP’nin Trabzon’daki 4 vekilinin, 4’ünün de devre dışı bırakılacağını sanmıyoruz. Hiç değilse 2’si sıralamada yer alır diye düşünüyoruz. Ancak, Ankara’daki partili bizim gibi düşünmüyor.

İYİ’deki yarış!

İYİ Parti’de Trabzon’da ilk sırayı almak için şimdiden yarış başlamış. İYİ Parti Trabzon Milletvekili haftanın yarısını Ankara’da yarısını da Trabzon’da geçiriyor, teşkilatları ziyaret ediyor, vatandaşları dinliyor. İYİ Parti’nin bir başka isim Yavuz Aydın da boş duruyor. İYİ Parti GİK üyesi olan Yavuz Aydın bir gün Beşikdüzü’nde ertesi gün bir başka ilçede. Aydın, Kasımpaşa maçı sonrası Ortahisar ilçesi Aktoprak köyü muhtarı ile birlikte idi. İYİ Parti’de bu iki isim dışında nabız yoklayan ve genel merkezle iletişim halinde olan birkaç isim daha var. İYİ Parti’nin Trabzonlu bir başka GİK üyesi Şükrü Kuleyin ise, milletvekili adayı olmayı düşünmediğini söylüyor. Kuleyin, bu sıralar ikinci kitabının baskısı ile uğraşıyor.

Hanımağa Diyarbakır’da etkili!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Ataman’ın eşi Suna Kepolu Ataman, baba ocağı Diyarbakır’da AK Parti il başkan yardımcılarından biri. 2015 yılında Diyarbakır’da milletvekili aday adayı olan ve listeye giremeyen Suna Hanım, görünen o ki gelecek seçimde, Diyarbakır listesinin ilk üç sırası içerisinde yer alacak gibi. Diyarbakır’da geniş çevresi olan Suna Hanım, Adalet Partisi ve ANAP’ta üç dönem milletvekilliği yapan Mahmut Kepolu’nun kızı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.