Ağaoğlu mesajı kimlere yolladı?

Devre arası ile birlikte takımlarda hareketlilik başladı. Bazıları teknik adam, bazıları da eksik mevkilerini gidermek için oyuncu arayışını sürdürüyor. Özellikle oyuncu transfer edecekleri peşinen uyaralım: Devre arası transferler her takım için el bombasıdır! Elde patlayabilir! Pahalı olur. Kulübe maliyeti her zaman dengeleri bozar. İşi bilen uzak durur. Nokta atışı yapar. Menajerler için ara transfer av mevsimidir! İşi bilen av olmaz.

Kulüpler Birliği ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu bir açıklama yaptı. Anadolu’yu kucaklayan sözleri ne kadar alıcı bulur zaman içinde göreceğiz. Geçmişle ilgili sıkıntılar hafızalarda. Hele o kol hareketi unutulur cinsten değil.

Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun beyaz sayfa açmaya çalıştığı sözleri şöyle: “Trabzonspor'un elinde kupa yükselirse, o Trabzonspor'un elinde havaya kalkan bir kupa değil, Anadolu kulüplerinin de ülke futbolu adına verdikleri adaletli mücadelenin kupası olarak yükselir. Bu kupanın sahibi Trabzonspor olmaz, bu kupanın sahibi tüm Anadolu'dur.”

Söylem güzel. Türk insanı işine gelenleri arşiv yapar. Gelmeyenleri hemen unutur. Anadolu’nun ağabeyi olan bu kimliğini her yıl kaybeden Trabzonspor’un işi zor. Ağaoğlu sadece kendi döneminde Anadolu kulüpleriyle yaşadıklarını masaya koyarsa ne demek istediğimi anlar!

Ağaoğlu’nun söylemleri dışında da ilginç gelişmeler var. Ezeli rakipler zirveden uzaklaşınca çok sesli koro gibi haykırışlar da başladı. Kendi başarısızlıklarını teknik heyetlere kesenler bu enstrümanı erken tüketince TFF ve MHK’ye yöneldiler. Rakipleri düzgün işler yapıp zirveye oturunca Devlet yardımı söylemlerini seslendirmeye başladılar. Bakanlar kurulu toplantısına katılır gibi saraya gidip poz verenlere laf yok!! Başkan Ağaoğlu üstü kapalı bir salvo attı. Adrese gider mi göreceğiz.

Bakın Ağaoğlu ne diyor; “Herkesin çok dikkatli olmasını istiyorum. 2019/20'nin malum senaryolarını raftan indirip, tozunu alarak bizim önümüze koymaya çalışırlarsa sakın ha! Sakın böyle bir şeye teşebbüs edilmesin."

Başkan Ağaoğlu gemici ya, “batırmam, yakarım!” diyor…

İşin özü; bizi zorlu bir ikinci yarı bekliyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.