KAYIP DEĞİL!

Trabzonspor, M. Başakşehirspor’la berabere kalarak ilk yarıyı 46 puanla ve açık ara lider kapadı. Çok önemli eksiklerine rağmen ve maç öncesi değil beraberliğin, yenilginin bile normal sayılabileceği maçta Trabzonspor’un tek puan almasının eleştirilmesi bana garip geliyor! Zaten bunca puan farkına rağmen hale kendi takımlarını eleştiren, bunu da acımasız şekilde yapan Trabzonspor taraftarını ise hiç anlamıyorum!

Üstelik maçta hakem Halil Umut Meler’in Trabzonspor’un net penaltısını vermemesi maça açıkça etki etti. Ayrıca basit sayılabilecek ama, sonucunda Trabzonspor’un neredeyse gol yiyebileceği taç atışlarını rakibe vermesi de enteresan değil miydi? VAR, var mıydı anlamadım!

Yine de hakem tartışmasına girmek istemiyorum: Çünkü, hakemler kadar takımlar da hata yapıyorlar. Bundan Trabzonspor azada değil… Trabzonspor çok iyi oynamadı ama, yine de kazanmaya daha yakın olan ekipti. İki şutunun direklere takılması ve verilmeyen penaltı bunun net göstergesidir.

Başakşehir bu ligin iyi futbol oynayan 3 ekibinden biri idi. Diğerleri zaten Trabzonspor’la Konyaspor… Bu nedenle sonucun beraberlik olması bana göre kötü değil… Hem Başakşehir’i kendine yaklaştırmadı, hem de Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’a büyük puan farkı yaptı. Elbette her takım 3 puan ister ama, her maçı da kazanamazsınız.

Trabzonspor bu beraberlikle hiçbir şey yitirmedi. Sadece devre arasında alacağı oyunculara odaklanması daha mantıklı olur gibime geliyor. Üstelik ilk yarı bitti ama Salı günü de Boluspor’la bir kupa maçı oynanacağını da unutmayalım.

Trabzonspor ne olursa olsun emin adımlarla yoluna devam ediyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum