Oltaya Vuranlar

Oltaya Vuranlar

Elçibey’in mezarını ziyaret edecekler!

Avrupa futbol şampiyonası grup maçlarında Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Galler ve İsviçre ile karşılaşacak olan A milli takımın maçlarını izlemek için Türkiye’den çok sayıda spor adamı ve futbolsever de Bakü’ye gidiyor.

Bakü’ye gidecekler arasında Trabzonspor’un etkili isimlerinden Şükrü Kuleyin, Mahmut Aksu ve Şemsi Hancı’da var.

Bakü’de iki gün kalacak olan ekip, Azerbaycan’ın efsane lideri Elçibey’in mezarını da ziyaret edecek.

Mustafa Bıyık’ı önermiş!

AK Parti Trabzon eski il başkanı Haydar Revi döneminde, partide perde arkasında etkili olan, gazeteci Ali Savaş, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık hakkında yazdığı yazıda; Bıyık’ın AK Parti il yönetimine alınması için Haydar Revi’ye öneride bulunduğunu, Revi’nin de olaya sıcak baktığını ve Bıyık’a yedek üyelik teklif ettiğini, Bıyık’ın da bunu kabul etmediğini ileri sürdü.

Tanıdığımız Mustafa Bıyık’ın, geçmişte AK Parti’de yönetici olmak için hamlesi olduğunu duymadık. Öyle bir niyeti olsa rahatlıkla olurdu. Mustafa Bıyık’ın ilk hedefi belediye başkanlığı idi. Yomralıların büyük bir ekseriyetinin desteği ile başkan seçildi. Önümüzdeki süreçte ne olur bilemeyiz. Bıyık, Yomra’da mı kalır, yoksa Büyükşehir’e mi veya milletvekilliğine mi aday olur, onu bilemeyiz.

Bildiğimiz ve gördüğümüz yalnız Yomra’da değil Trabzon’un hemen her bölgesinde sevilen ve takdir edilen Mustafa Bıyık’ın önünün açık olduğudur.

Murat Bey olsaydı

Trabzon uçardı!

‘Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, iki dönem önce büyükşehir belediye başkanı olsaydı, Trabzon çok değişirdi’.

Bu ifadeler, muhalif bir belediye meclis üyesine ait. Murat Zorluoğlu ile birlikte Trabzon şantiye alanına döndü. Ortahisar’ın her yanına kazma vurulmaya başlandı. Başkanın göreve getirdiği TİSKİ Genel Müdürü ve daire başkanları ilk günlerde partinin bir kanadı tarafından eleştirildi. Ancak, bu eleştirilerin bu gruplara yakın kişilerin göreve getirilmemesi nedeniyle yapıldığı ortaya çıktı. Başkan, gerçekten iyi bir ekip kurdu. Ve ekipte koordineli olarak iyi çalışıyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.