Haluk Ayyıldız

Haluk Ayyıldız

UĞURCAN’A SALDIRANLAR ART NİYETLİ!...

A Milli takımımızın İtalya’ya 3-0 mağlup olduğu maçta, Uğurcan Çakır 3 gol yemesine rağmen, yaptığı kritik kurtarışları konuşulmalıydı ama art niyetliler, her zaman ki gibi ‘vurun Uğurcan’a yolunu seçti.

Maçtan sonra sosyal medya da Uğurcan Çakır için başlatılan linç girişimlerini kınıyorum ve bunun tamamen art niyetli kişiler tarafından yapıldığını düşünüyorum. Hatırlayın, Uğurcan Çakır’ın estetik bir kurtarışı vardı, o fotoğraf tüm Avrupa basınında manşetleri süslemişti. Ama bizim ülkemizde Uğurcan’ın yediği goller konuşuldu.

Acaba diyorum, Uğurcan’ın suçu Trabzonspor’da forma giyiniyor olmasından mı kaynaklandı? Uğurcan, İstanbul’un üç büyük takımlarından birinde oynamış olsaydı, bu sert eleştiriler kendisine yapılır mıydı? Bunu sizin yorumlarınıza bırakıyorum.

-----

TRONDSEN KAMPIN YILDIZI OLACAK...

Trabzonspor’un geçtiğimiz sezon başında renklerine kattığı ancak idmanda çapraz bağı koptuğu için bir yıldır sahalardan uzak kalan Trondsen artık normale döndü. Eğer Trondsen tam olarak hazır duruma geldi ise bence sol kanada transfer yapılmasına gerek yok.

Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın 28 Haziran’da başlayacak olan yeni sezon kampına Trondsen’i dahil edeceğini duydum. Göreceksiniz,Trondsen takımın yıldızı olacak.

Yabancı kontenjanı problemi nedeniyle yönetim arasında Flavio mu yoksa Trondsen’i mi gönderelim tartışmasının da yapıldığını biliyorum. Bence, hiç düşünmelerine gerek bile yok. Flavio gitsin, Trondsen kalsın. Korkmayın…!

------

YORULMUŞ VE BIKKINLIK GELMİŞ...

Ekuban'ın Trabzonspor’daki bana göre macerası sona ermiştir. Geçen sezonu hatırlayın ligin ikinci yarısında ortalıklarda yoktu. Kafasına göre takıldı, durdu. Diyorum ben, Ekuban’a iyi paralar veren kulüpler varsa bir dakika bile durmayın, gönderin gitsin.

Haa, Ekuban diyorsa ki, ben eskisi gibi olacağım o zaman Ekuban kalsın derim.. Ama kötü performansını devam ettirecekse bir an evvel vedalaşın. Abdullah Avcı’nın Ekuban ile konuştuğunu biliyorum. Sıkıntılı bir süreç geçirdiğini söylediğini de biliyorum. Ekuban’ın mazereti, yorulmuş ve çok maç oynadığından da bıkkınlık yaşamış. Asla böyle bir şey olamaz. Adama şöyle sorarlar, bankaya paranı almaya giderken, yoruluyor musun?

------

AĞAOĞLU YENİ SÖRLOTH’LAR BULSUN…

Ahmet Ağaoğlu, eski göz ağrısı Sörloth’u yeniden Trabzonspor’a geri kazandırmak için elinden geleni yapıyor. Leipzig kulübü yetkilileri ile sürekli temas halinde. Peki, Sörloth transferi gerçekleşir mi? bunu zaman gösterecek.

Ben Sörloth ile ilgili fikrimi daha önce açıklamıştım. Giden oyuncuların geri dönmesine karşıyım… Aynı performansı yakalar mı, yakalayamaz mı bu kafamda her zaman soru işareti olmuştur. Burak Yılmaz gitti, geldi ama başarılı oldu. Bu güzel bir örnek gibi duruyor ama Sörloth’da aynı şeyi yaşanır mı? doğrusunu söylemek gerekirse, hiç emin değilim...

Ahmet Ağaoğlu’na tavsiyem, yine isimler bulsun, parlatsın... Sörloth gibi satsın ve Trabzonspor kazansın… Yeni maceralara gerek yok.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum