Oltaya Vuranlar

Oltaya Vuranlar

‘Bu Takım Şampiyon Olur!’

Trabzonspor ilk hazırlık maçında Ümraniyespor’u 5-3 mağlup etmişti. Karşılaşmayı izleyen deneyimli gazeteci Hasan Kurt, ‘İlk on birdeki oyuncuların bir ikisi belki tamamlayıcı olarak takıma girebilir. İkinci yarıdaki kadro bu sezon çok gol atar ve Trabzonspor şampiyon olur’ dedi. Bordo mavili ekip kadrosunun üst düzeyde olduğunu kaydeden Kurt, ‘Orta sahada zaman zaman tekleme oluyor. Oynamayan iki oyuncu takıma girdiğinde Trabzonspor’un önünde hiçbir takım duramaz. Trabzonspor’un bu kadrosu hakemleri de yener’ şeklinde görüş belirtti.

Hasan Kurt’un, yıllar sonra ilk kez, ilk hazırlık maçını izledikten sonra Trabzonspor’un şampiyon olacağını söylemesini önemli buluyoruz.

Suudlar ve İsrailliler Batum’da!

Suudi Arabistan’ın vatandaşlarına Türkiye’ye gitme yasağı getirmesi nedeniyle Suudi turistler Gürcistan’ın Batum ve Kutaisi kentine akın etmeye başladılar. Birkaç gün önce Batum’a giden Trabzonlu bir işadamı, ‘Batum sahilleri gündüzleri iğne atsan yere düşmez derecede kalabalık. Kafkaslar Batum’a akmış. İsrailliler ise kumar oynamak için Batum’a geliyor. Trabzon’a gelemeyen Suudi Arabistan vatandaşları da Batum’u tercih ediyorlar’ dedi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.