Haluk Ayyıldız

Haluk Ayyıldız

VERGİ VE DİZ PROBLEMİ VARMIŞ, GEL DE GÜLME…

Gel de gülme… Abdullah Avcı, Ekuban’ın diz ve vergi problemi olduğunu söyledi. İnsanın hıçkıra hıçkıra gülesi geliyor!... Hadi diz problemini anladık diyelim. Vergi problemi de neyin nesi oluyor.

Bakın arkadaşlar, bu Ekuban Trabzonspor kulübüyle dalga geçmeye ve ayıp etmeye devam ediyor. Kaç kez yazdım, Ekuban’ın biletini kesin. İtalyan kulüplerinden teklif varmış. Artık üçe, beşe bakmadan gereken yapılmalıdır.

Abdullah Avcı, Ekuban belki normale döner de, geri döner beklentisini anlayabiliyorum ama sevgili hocama tavsiyem şu olsun, Ekuban Trabzonspor’u kafasında bitirmiş, bu saatten sonra yapılacak olan şey, Trabzonspor kulübü zarara uğramadan Ekuban’ın gönderilmesi olmalıdır… Nokta…

SÖRLOTH TRANSFERİ OLMAZ, KENDİNİZİ KANDIRMAYIN…

Trabzonspor kulübü, eski gol kralı Sörloth’u geri alabilmek için büyük uğraşlar veriyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu Sörloth’u çok istiyor, Abdullah Avcı da öyle, Trabzonsporlular da öyle…

Ama bir gerçek de var ki, Sörloth’un Türkiye macerası bence kapanmıştır… Olacak iş var, olmayacak iş var. Sörloth işi olmayacaklar kategorisindedir… Bunu herkes böyle bilsin, beklentiye de girmesin…

Haa, Sörloth transferi olursa tabi ki buna en çok ben sevinirim… Çünkü, bu tür oyuncuları izlemek insana ayrı bir zevk veriyor. Ama bu iş olmaz… Kandırmayalım birbirimizi… Bilmem yanılıyor muyum?

Trabzonspor’un elinde Koita var. Ümraniye maçında attığı kafa golüne bayıldım. Fakat, Trabzonspor’u tüm sezon taşıyabilir mi? Bu soru işaretleriyle doludur. Sörloth gibisini bulmak da tabi ki kolay değildir. Yönetimin yapacağı iş, Sörloth’a yakın bir golcü bulmaktır.

BAKASETAS’DAN PATLAMA BEKLİYORUM…

Trabzonspor geçen sezon devre arasında Alanyaspor’dan transfer etmişti Bakasetas’ı... Ve Bakasetas Trabzonspor’a önemli katkılar vermişti.

Diyorum ki ben, Bakasetas’ın asıl patlama yapacağı sezon, bu sezon olacak. Trabzonspor taraftarı Bakasetas’ı sevdi. Bakasetas çok güçlü bir oyuncu, oyunda yokmuş gibi gözüküyor ama bir bakıyorsunuz golünü atıyor, ya da mükemmel bir asist yaparak takımını galibiyeti taşıyan isim oluveriyor.

Önündeki üçlü, Nwakaeme, Djaniny, Gervinho ile iyi bir uyum yakalayabilirse Bakasetas ligin tozunu atacak gibi duruyor. Bakalım, bekleyip göreceğiz… Bakasetas’ın hazırlık kampında yıldızlaştığı bilgisini de alıyorum. Haydi hayırlısı diyelim.

Bu yıl Bakasetas’ın yılı olsun…

AĞAOĞLU’NU TEBRİK EDİYORUM…

Geçtiğimiz günlerde Habertürk TV’de dört büyük kulübünün başkanları bir araya gelmişti. Burak Elmas, Ahmet Nur Çebi, Ali Koç ve Ahmet Ağaoğlu.

Ağaoğlu Türk futbolunda yaşanan sorunları tek tek sıraladı. Elmas, Çebi ve Koç da Ağaoğlu’na tam destek verdiler. Ağaoğlu’nun bir başka özelliği de Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı olmasıydı. Hem kulüp başkanı, hem de Vakıf başkanı olarak yaptığı konuşmalar çok doluydu. Tebrik etmek lazım…

Ayrıca, yıllarını Türk sporuna veren Ahmet Ağaoğlu, çok akıllı hareket ediyor. Bu sene şampiyonluk benimdir diyor… Olur mu? Neden olmasın ki… Artık Trabzonspor taraftarları şampiyonluk istiyor, bunun da bu sezon olmasını istiyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum