Haluk Ayyıldız

Haluk Ayyıldız

TRABZONSPOR YÖNETİMİ GEREĞİNİ YAPMALI

Trabzonspor’u uzun yıllardır takip eden bir gazeteci olarak tecrübelerim der ki, Ekuban gider... Eğer bir futbolcu sezon başı çalışmasına garip garip nedenlerden dolayı mazeret üretip katılmak istemiyorsa o futbolcu gitmek istiyor demektir.

Ekuban hem Gana, hem de İtalyan vatandaşı. İtalya’dan haber gönderiyor, diyor ki, ‘Benim vergi borcum var. O yüzden başka ülkeye çıkış yapamıyorum. Trabzonspor vergi borcumu ödesin, bende geleyim…’ Yani, Trabzonspor’u enayi yerine koyuyor…

Trabzonspor senin vergi borcunu ödemek zorunda değil Ekuban… Ben Trabzonspor’un yerinde olsam Ekuban dosyasını hemen kapatırım. Teklif varsa da anında gönderirim… Hiç uğraşmaya gerek yok. Ekuban’ın yaptığı büyük ayıp… Ahmet Ağaoğlu yönetimi bu konuda acilen gereğini yapmalı…

PARAMI ALIR YATARIM DERSEN TEPENE BİNERLER…

Trabzonspor’un 33 yaşındaki transferi Cervinho’nun kampta yaptığı basın toplantısını pür dikkat izledim. Öyle istekli ve arzuluydu ki, ilerlemiş yaşına rağmen sanki futbola yeniden başlıyormuş gibi heyecanlıydı.

Kısaca Cervinho’nun şöyle dedi: “Trabzonspor’da olduğum için çok mutluyum. Taraftarlarımız acayip heyecanlı. Bende öyleyim.Trabzonspor yönetimi beni şampiyonluk projesi için transfer etti ve kafama yattı…”

Yani tam aradığı bir kulüp olduğunu söylüyor Cervinho… Biz de diyoruz ki, Cervinho’ya Trabzonspor taraftarları seni bağrına basar, bu kesin… Ama kaçamak güreşmeye başladığında da unutma ki, tepene binerler. Trabzonspor benim son durağım, yatarım, paramı alırım dersen işte o zaman tepene de binerler, benden uyarması…

AĞAOĞLU YANGIN ÇIKARDI!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı da oldu. Hayırlı uğurlu olsun, yakışır…Fakat, Ağaoğlu öyle sert başladı ki, resmen yangı çıkarttı!

Süper Lig A.Ş’yi kurmayı planladıkları söyleyen Ağaoğlu, bence blöf yaptı. Demek istedi ki, ‘TFF şu yabancı işine dokunma’… Yoksa, Süper Lig A.Ş’yi kurarız. Peki, Nihat Özdemir ve yönetimi, bu kararından döner mi? bunu tabi ki zaman gösterecek ama Ağaoğlu’nun bu çıkışını ben yerinde buluyorum… Kulüpler Birliği Vakfı, Ağaoğlu’na destek verdiği sürece TFF’ye bundan sonra uyku haramdır.

Ağaoğlu tuttuğunu koparmayı sever, inattır, geri adım kolay kolay atmaz. Ağaoğlu’nun ortaya koyduğu bu tavırdan mutlaka bir sonuç ortaya çıkar… Bu BLÖF bile olsa…

TRONDSEN KAFAMIZI KARIŞTIRIYOR…

Trabzonspor’a büyük umutlarla transfer olmuştu ama hiç maça bile çıkmadan idmanda çapraz bağı kopan Trondsen yaklaşık bir yıldır sahalardan uzak kalmıştı. O günler geride kaldı ve Trondsen takımla birlikte çalışmalara başladı.

Tam Trondsen normale dönüyor derken, tekrar sakatlığı nüksetti Norveçli oyuncunun. Tedavisi yapılıyor ama görünün o ki, Trondsen toparlayamayacak. Abdullah Avcı’nın da bu konuda karar aşamasında olduğunu biliyoruz.

Önerim şu, Trondsen başka bir takıma kiralanabiliyorsa gönderilsin ve yerine mutlaka bir oyuncu transferi yapılsın.

Bu durumda Trabzonspor’un sol kanadı şansa bırakılamaz eğer şampiyonluk isteniyorsa…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum