Haluk Ayyıldız

Haluk Ayyıldız

Boşa giden paralar!..

Trabzonspor sezon biter bitmez renklerine kattığı Cervinho ve Peres’in yüksek rakamlara transfer edilmeleri canımızı sıktı.

Cervinho’nun bilinen yaşı 34 ve iki yıllık anlaşma yapıldı. Kendisine ödenecek net para 3 milyon Euro artı her bir yıl için de 650 bin Euro...Toplamda 4 milyon 300 bin Euro kazanacak… Bu olacak iş değil? Tamam, Cervinho çok yetenekli bir oyuncu ve Trabzonspor’a da kesinlikle katkısı olacaktır fakat geri dönüşü olmayan bu paraların bu yaştaki bir oyuncuya verilecek olmasından dolayı çok rahatsızım. Bana göre boşa giden paralardır…

Peres’de farklı değil. 31 yaşında, 3 yıllık anlaşma yapıldı ve bu süre içerisinde 3 milyon 600 bin Euro para kazanacak. Artı, her bir yıl içinde 500’er bin Euro imza parası alacak. Toplam maliyeti 5 milyon 100 bin Euro… Yazık hem de çok yazık… Trabzonspor kulübünün böyle savurganlık yapmaya hakkı var mıdır diye sizlere soruyorum. Bence yoktur. Vardır diyenler Trabzonspor’u düşünmeyenlerdir. NOKTA

YUSUF’A HER YER TRABZON!

Trabzonspor altyapısından yetişti. Lille’ye transfer oldu ve Fransa’da şampiyon oldu. Gurur verici. Şimdi biz olaya başka bir gözle bakalım. Nereden geldiğini unutmayan Yusuf Yazıcı’yı tebrik edelim.

Lille’nin şampiyonluk kutlamalarını herkes gibi bende pür dikkat izledim. Yusuf Yazıcı eline aldığı mikrofonla ‘Bize her yer Trabzon’a diye bağırdığında tüylerimizi diken diken etti. Yusuf Yazıcı bu onuru ve gururu yaşattığı için kendisine Trabzonlular adına teşekkür ediyorum. Yusuf’u çok yakından tanıyan bir Gazeteciyim.. Çok zeki, akıllı ve kendisini de sürekli geliştiren bir sporcudur. Çok okur ve sürekli kendini de geliştirir.

Yusuf Yazıcı Lille forması altında şampiyonlar liginde büyük bir sıçrama daha yapacaktır. Sonrasında daha büyük kulüplere transfer olacaktır. ‘Bize her yer Trabzon’a bayrağını da taşımaya devam edecektir. Yusuf, Trabzon’un artık yurt dışındaki tanıtım elçisi olmuştur. Teşekkürler Yusuf… Helal olsun sana…

UĞURCAN TRABZON’UN TAPU SENEDİ OLDU!

Trabzonspor yönetimi, Uğurcan Çakır’ı belli oldu ki satacak. Bari, çok iyi paralara satabilseler… Uğurcan Trabzonspor kulübünün en değerli sporcusudur ve elindeki en sağlam tapu senedidir. Bu nedenle bu konuda çok dikkatli hareket edilmelidir.

Uğurcan Çakır’ın satışında acele edilmemelidir. Avrupa şampiyonasında Uğurcan’ın büyük sıçrama yapacağına inanıyorum ve fiyatını ikiye katlayacağına da adım gibi eminim. Şuan Uğurcan için 18 milyon Euro veren kulüplerin olduğunu biliyorum.

Şimdi asıl konuya gelelim. Uğurcan’ın satışı gerçekleştiğinde para kesinlikle çarçur edilmemelidir.

Bilirsiniz, para insanı gıdıklar ve ‘nasılsa para bende en iyisini de ben bilirim’ dedirtir ve yanlışlar bu andan itibaren başlar. Aman dikkat diyorum. Ahmet Ağaoğlu iyi bir ticaretçidir. Hata yapmaz diye düşünüyorum.

ABDULAH HOCA ŞAMPİYONLUK İSTİYOR…

Trabzonspor yönetimi, Nevton’un yerine Abdullah Avcı ile sezon başında yola çıkmış olsaydı diyorum ki Trabzonspor şampiyon bile olabilirdi.

Geldiği günden bugüne yaptıkları ortada Abdullah hocanın.. Başarılı bir performans sergiledi. Süper kupayı havaya kaldırdı ve lig sonunda da Avrupa kupalarına katılma hakkını elde eden bir Trabzonspor ortaya çıkardı. Tebrik etmek lazım…

Duyuyorum ki, Abdullah Avcı bu sezon direkt hedefe ulaşmak istiyor ve Trabzonspor’u şampiyonluğa ulaştırıp tarihe geçmeyi arzuluyormuş. Başarabilir mi? bunu hep birlikte göreceğiz. Abdullah hocayı çok heyecanlı, istekli ve arzulu görüyorum. Tamamen şampiyonluğa kilitlenmiş durumda. Nokta transfer yapmak istediğini de biliyorum. Ama Cervinho ve Peres gibi doymuş oyuncu transferleriyle nereye kadar yol alınabilir bu da bir soru işaretidir. En iyisi bekleyelim ve görelim…

Birde Abdullah hocanın Trabzon şehri ile müthiş bir uyum içerisinde olduğunu görüyorum. Bu hocanın artısı.. Ahmet Suat Özyazıcı hocanın kasketinden kendisine yarattığı hikaye, büyük takdir topladı. Bu güzel dokunuşlar Abdullah hocanın Trabzonspor’da başarılı olacağının sinyallerini veriyor. Haydi hayırlısı..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum