Haluk Ayyıldız

Haluk Ayyıldız

2011’İN FİLMİNİ ÇEKSENİZE

Hiç unutmuyorum Trabzonspor kulübü başkan yardımcısı ve Televizyon yapımcısı Mehmet Yiğit Alp göreve geldiğinde ‘Trabzonspor’un filmini çekeceğim’ demişti.

Bu projeden o gün, bu gündür ses yok. O halde bende gündemi değiştirecek bir öneride bulunmak istiyorum.

Diyorum ki, Trabzonspor’un hakkının yendiği, çalınan kupasını filmleştirin de göreyim sizi. Baş tacı olursunuz. Mehmet Yiğit Alp bunu yapabilir mi, bence yapar, hem de en iyisini yapar. Bundan hiç şüphem bile yok. Peki, her zaman ki gibi birileri araya çomak sokar mı, kesin sokar. İşte burada önemli olan yönetim olarak dik durabilmektir diyorum.

2011’in filmini birilerinin gözlerinin içine sokarcasına izlettirmek aslında zevklerin en büyüğü olabilir! Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun bu önerimi düşünmesini ve gereğini yapmasını bekliyorum.

ŞİMDİLİK ‘O PARMAK’ YERİNDE!

Galatasaray maçında oynamak istemediği için Abdullah Avcı’nın kararıyla kadro dışı bırakılan ve yaptığı işin yanlış olduğunu anladığı için de özür üzerine, özür dileyen Abdulkadir Parmak affedilmişti.

Abdulkadir Parmak’ın artık aklını başına toplaması gerekiyor. Trabzonspor formasını giyindiğini unutmaması gerekiyor. Trabzonspor’dan kimlerin gelip geçtiğini, kafasının bir yerine mutlaka kazımalıdır. Yoksa bir hata daha yaparsa, O parmak kesilir. Şimdilik o Parmak yerinde… Abdullah Avcı’nın verdiği bu son şansı en iyi şekilde değerlendirip Trabzonspor’a hizmet etmeye devam etmelidir.

Parmak şunu bilmeli ki, kimse vazgeçilmez değildir. Aklını başına topladığı sürece Trabzonspor seni bağrına basacaktır. Ama sen kafana göre takılmaya devam edersen soluğu nerelerde alacağını çok iyi bilirsin diye düşünüyorum.

Haa, bu arada Parmak’a Trabzonspor taraftarlarının da destek olması gerekiyor. Ailesine yaptıkları o hakaretleri unutmuş değiliz! NOKTA

ÖZKAN SÜMER SEZONU OLSUN…

Özkan Sümer’i anlatmaya gerek yok. Kısaca, her kesimin büyük saygı duyduğu bilge insandı. Tam bir duayen idi. Yaşadığı sürece Türk futboluna ve Trabzon Sporu’na büyük hizmetler vermiş futbol otoritesi idi…

Kendisini çok iyi tanıyan bir gazeteci olduğum için de şanslıyım diyorum. Trabzonspor için neler neler yaptı, elini değil, vücudunu taşın altına koyduğu günleri hafızamda canlandırıyorum da helal olsun diyorum.

Türkiye Futbol Federasyona sesleniyorum… 2021-2022 Futbol Sezonunun adı Özkan Sümer olmalıdır diyorum.

TFF Başkanı Nihat Özdemir’in de benim gibi düşündüğünü duyuyorum. TFF yönetiminde yer alan Trabzonlu yöneticiler Yılmaz Büyükaydın ve Mustafa Hacıkerimoğlu’nun da Özkan Sümer konusunda Özdemir’e baskı yapmalılar ve Sümer’e bu onuru vermeliler diye düşünüyorum.

TEKELİOĞLU’NDAN BAŞKAN OLMAZ!

Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu kulüp satın almaya karar verdiğini açıklamış. Kusura bakma ama Sadi hoca, senden başkan falan olmaz! Sen çok iyi bir hocasın ve genç yetenek avcısısın. Trabzonspor başkanına ve yöneticilerine kırgın olduğu için mesaj vermeye çalışıyor sanırım… Haklı da Sadi hoca… Türk futboluna ve Trabzonspor’a önemli genç oyuncular kazandırmış biri ve Trabzonspor’da görev alamıyor. Bu olacak iş değil?

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yönetiminin bana göre yapması gereken tek bir iş vardır, o da Sadi Tekelioğlu’nu kayıtsız şartsız Trabzonspor Altyapısının başına getirmelidir. Tam yetkilendirmelidir, işine de asla kimseyi karıştırtmamalıdır. Bakın görün neler yapar Sadi hoca.

Yanılıyorsun diyenlerin yorumlarını dört gezle bekliyorum…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.