Dikkatlerden kaçan ayrıntı!

Süper Lig’de Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray yarışa havlu attı. Lider Trabzonspor ile arasındaki puan farkı en az 6 maça çıktı. Bordo mavililerin ezeli rakipleri bırakın transfer yapmayı, teknik adam arayışlarını henüz sonuçlandıramadı. Kapıyı son çekip giden Fatih Terim oldu. 10 dakika konuşmadan çekip gitti. Böyle bir lige yatırım yapmak ne kadar doğrudur?

Devre arasında yapılan transferlerin pahalı olduğu bilinir. Her takım devre arasında kulübe ekonomik olarak su getirmeyi düşünür. Kazançlı mevsimdir. Sorunlu oyuncuları elden çıkarır.

Trabzonspor ara transferde 3 oyuncu kattı. 4. yolda. Puchacz, Vişça ve Kouassi'yi kadrosuna kattı. Stoper arayışları sürüyor. Bordo mavililerin devre arası transferine bu kadar yüklenmesi için iki nedeni var. İki yıl önce transferde hatalı tercihlerin bedelini ağır ödedi. Obi Mikel ve Sturridge transferleri fiyasko ile bitti. Sabıkalı oyuncuyu dansı için aldılar, kulüp milyon Euro kaybetti. Obi Mikel salgın nedeni ile bırakıp gitti. Bir oyuncuyu idare edemediler. Aynı hataya düşmek istemiyorlar. Belli ki sütten ağzı yanmış, yoğurdu üfleyerek içiyorlar.

İkincisi ve dikkatlerden kaçtığını düşündüğüm en önemlisi de Şampiyonlar Ligi hazırlığı. Takım belli ki bu aşamadan sonra şampiyonluk ipini göğüslemekte zorlanmaz. Şampiyonlar Ligi hazırlığı yapılıyor diye düşünüyoruz. Bu ligde özellikle ön elemelerde sonuç alabilecek kadroyu hazırlamak. Trabzonspor kamp kadrosunu şimdiden tamamlamak istiyor olabilir. Kalan eksikleri kampta tamamlayabilir. İki ön eleme oynayacak olması büyük talihsizlik. Hazırlıksız yakalanmak istemiyor düşüncesiyledir bu hamleler ve bu açıdan bakıldığında doğrudur da…

Konyasporlu, milli takımın başarılı oyuncusu Ahmet Çalık’ın elim bir trafik kazası ile hayatını kaybetmesi herkesi üzdü. Ailesine ve spor camiasına baş sağlığı diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.