Oltaya Vuranlar

Oltaya Vuranlar

Ahmet Metin’in haklı ısrarı!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Atapark’ta yıkılacak olan tiyatro binasının, millet bahçesinin doğusundaki eski Orman Lojmanlarının yerinde yapılmasında ısrarcı olduğunu söyledi. Başkan, Genç, ‘Burada Meydan’da opera sinema binası olarak tanımladığımız binamızın siluetini içeren binanın benzeri, Lise’nin karşısında Orman Lojmanlarının yerinde yapılmalıdır. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’na da görüşlerimi bildirdim. O bölgede bir kültür sanat merkezi oluşturabiliriz. Başkanımız da bu görüşüme olumlu yaklaştı’ dedi. Ahmet Metin Genç, ısrarında her yönüyle haklı.

Cevat Kol’un selamı

Gazeteci yazar Cevat Kol, bir yandan tedavisini sürdürürken diğer yandan dağ bayır demeden dolaşıyor, gündemi takip ediyor, eleştiriyor, öneri getiriyor. Sosyal medyayı en iyi kullanan isimlerden biri olan Cevat Kol’a, kimileri kızsa da Cevat kızanlara, eleştirenlere aldırış etmeden doğru bildiklerini yazmayı sürdürüyor. Cevat’ı kutluyor, sağlıklı ve mutlu günler diliyoruz.

Can Karyağdı’nın

kolu neden kırıldı!

Trabzonspor medya sorumlusu Can Karyağdı, öğle öncesi küçük bir kaza geçirmiş ve kolu kırılmış. Can Karyağdı apar topar hastaneye kaldırılmış ve kırılan kolu alçıya alınmış. Kulüp çalışanları, Karyağdı’nın kolunun üzerine düştüğüne söylediler. Can Karyağdı’ya geçmiş olsun diyoruz.

Maratoncu Cora!

AKP Trabzon milletvekili Salih Cora. Ankara- Trabzon arasında mekik dokuyan bir isimdir. Haftanın yarısını Ankara’da TBMM de geçiren Cora, geri kalan günlerinde de Trabzon’da koşuşturuyor. Önceki gün restorasyonu tamamlanan Sümela Manastırı’nın açılışına katılan Cora, Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ile bir süre görüştü.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.