Taş gibi takım!

Trabzonspor eski yöneticilerinden Rasim Yılmaz, Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetiminin başarılı olduğunu belirterek, “Trabzonspor bu sezon şampiyonluğun en büyük adayıdır. Ligde ilk maçta deplasmanda 5 gol atmışsın. Roma gibi bir takım karşısında mağlup olmana rağmen iyi bir futbol sergilemişsin. Trabzonspor kim ne derse desin taş gibi bir takım oldu” dedi.

Yılmaz, Aralık ayındaki kongrede Ahmet Ağaoğlu’na rakip çıkacağını sanmadığını belirtti.

Atalay, adaylık turunda mı?

Gençlik ve Spor eski genel müdürü, gazeteci- yazar Mehmet Atalay’ın aralık ayında yapılacak olan Trabzonspor kongresinde başkan adayı olabileceği söyleniyor. Mehmet Atalay’ın spor kulüplerini ziyaret etmesi ve bazı eski yöneticilerle görüşmesi adaylık için nabız yokladığı şeklinde yorumlanıyor. Atalay’ın kongrede aday olup olmayacağı bilinmemekle birlikte, aday olması halinde eski yöneticilerden birçok ismin Atalay’ı destekleyeceği konuşuluyor.

Hedef 300 bin forma!

Trabzonspor’un forma satışları adeta patladı. Trabzonspor’un, TS Club ve yatırımlardan sorumlu yöneticisi Yalçın Orhan, “Bu sezon forma satış hedefimiz 300 bindir. Bu rakamı tutturacağımızı tahmin ediyorum” dedi. Orhan, Trabzonspor’a gönül verenlerin mutlaka bir forma satın almalarını istedi.

Ertuğrul Doğan’dan 6161 forma!

Trabzonspor’un TS Club’lardan sorumlu yöneticisi Yalçın Orhan'ın 661 forma satın alarak başlattığı kampanyaya kulüp ikinci başkanı Ertuğrul Doğan, 6 bin 661 forma satın alarak destek verdi. Doğan, satın aldığı 6bin 661 formayı öncelikle Trabzon’daki şehit ailelerine, gazilere, sevgi evlerindeki çocuklara ve yetimlere dağıtacağını, ardından Türkiye genelinde aynı koşullarda dağıtımı gerçekleştireceğini söyledi.

TS eski yöneticilerinden Yemek Sepeti CEO’su Nevzat Aydın da kampanyaya 1461 forma satın alarak katıldı. Genç işadamı Birhan Emre Yazıcı ise kampanyaya 1061 forma satın alarak katıldı. Eski yöneticilerden Nevzat Kaya ise 1071, Mesut Yeşilyurt 1461, Sertaç Güven de 1061 forma satın alarak kampanyaya destek oldu.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.