Oltaya Vuranlar

Oltaya Vuranlar

İmamoğlu rakipsiz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun aday gösterilmesi halinde Cumhurbaşkanı seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Ülke genelinde yapılan tüm anketlerde Ekrem İmamoğlu’na desteğin yüzde 55 ile 60 arasında değiştiği bildirildi.

Millet ittifakını oluşturan partilerden CHP ve İYİ Parti’nin seçimlerde az oy aldıkları Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde, oylarını ikiye katladıkları kaydediliyor.
Karadeniz Bölgesinde İmamoğlu’na desteğin de yüzde 50 civarında, Doğu Ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde ise desteğin yüzde 60’dan fazla olduğu ifade ediliyor.

CHP heyeti umduğunu bulamadı!

Karadeniz Bölgesine çıkarma yapan CHP’nin ekonomik kurmayları, bölgede umduğunu bulamadı.

Faik Öztrak, Mehmet Akif Hamzaçebi gibi önemli isimlerin yer aldığı heyet, bölgede sivil toplum örgüt temsilcileri ve yöneticileri ile görüştü. Trabzon, Giresun, Ordu ve Samsun’da nabız yoklayan CHP heyetine vatandaşın pek ilgi göstermediği öne sürüldü.

MHP’nin adı var!

Cumhur İttifakının kilit partisi olarak nitelendirilen MHP’nin tabanının, önemli bir kesiminin İYİ Parti’ye kaydığı gözlemleniyor. MHP’nin Trabzon’da ki ağır toplarının büyük çoğunluğunun İYİ Parti ve AK Parti’de siyaset yaptığını belirten eski yöneticilerden bir isim, ‘Yarın ne olur, bilemeyiz. Ancak görünen o ki, MHP bu gidişle büyük yara alacaktır’ dedi.

MHP Trabzon il Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ise, MHP’ye yönelik eleştirilerin algı olduğunu ileri sürerek, ‘MHP, yerel seçimlerde onlarca başkanlık kazandı. MHP güçlenerek yoluna devam ediyor. MHP Türkiye’nin dün olduğu gibi bugünde kilit partisidir’ diyor.

Balta ve Günnar’ın sessizliği!

AKP Parti Trabzon milletvekilleri arasında vatandaşla en fazla diyalogu olan isim Salih Cora. Haftanın dört gününü Ankara’da 3 gününü Trabzon’da geçiren Salih Cora, ilçe ve köylerde mekik dokuyor. Partinin diğer üç milletvekili ise sessiz ve derinden gidiyor. Adnan Günnar’ın Akçaabat’ta arasıra göründüğünü belirten bir eski parti yöneticisi, ‘Muhammet Bey, Çevre Komisyonu başkanı seçildikten sonra Trabzon’u unuttu’ dedi.

Mustafa Bıyık

faktörü!

Yomra ilçesinin İYİ Partili Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, icraatıyla fark yaratmaya devam ediyor. Çalışkanlığı ve dürüstlüğüyle ismi öne çıkan Mustafa Bıyık, Genel Başkan Meral Akşener tarafından da yakından takip ediliyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.