Oltaya Vuranlar

Oltaya Vuranlar

Fikret Yavuz boğuluyordu!

Trabzonspor eski yöneticilerinden Fikret Yavuz, Atatürk Köşkündeki evinin zemin katındaki yüzme havuzunda az kalsın boğuluyormuş. Serinlenmek için havuza giren Fikret Yavuz, ‘Ben iyi yüzerim, zaten benim havuzdaki su seviyesi boyum kadar. Boğulma söylentileri gerçek dışı. Fikret az kalsın boğuluyordu, söylentisini tahmin o ki fazla kilosu nedeniyle havuza giremeyen Yusuf Hayırlıoğlu çıkarmıştır. Yusuf, havuza girdiğinde havuz taşıyor’ dedi.

Bosna-İstanbul-Trabzon!

Trabzon’un tanınan iş adamlarından, turizm sektörünün önde gelen isimlerinden Murat İskender, Bosna- İstanbul- Trabzon arasında mekik dokuyor. Bosna- Hersek’in başkenti Saray Bosna yakınlarında, turizmci bir ortağı ile beş yıldızlı bir oteli hizmete açan Murat İskender, bölgede turizm yatırımlarını sürdüreceğini söyledi. Şana’da ki Kuhla Otelin de kurucularından olan Murat İskender, Batum’da da bir otel açmayı düşünüyor.

Araplar gelmeyince villalar boş kaldı!

Suudi Arabistan’ın Türkiye’ye uyguladığı ambargo nedeniyle, Trabzon’da konut ve villa satın alan Arapların evleri boş kaldı. Trabzon’a gelemeyen Arapların bazıları konutlarını satlığa çıkardı. Kimileri ise iki ülke arasındaki ilişkilerin normalleşmesini bekliyor.

Öte yandan Türkiye’nin ekonomik yardımda bulunduğu Sudan’ın zenginlerinin ise ilk tercih ettiği ülkenin Türkiye olduğu belirtiliyor. Trabzon Akyazı’da milyonlarca lira harcayarak yüzme havuzlu bitişik iki villa yaptıran Sudanlılar ise kısa sürede çevreye uyum sağladıkları kaydediliyor. TESOB Başkanı Metin Kara, yerli ve yabancıların Akyazı’yı tercih ettiklerini söyledi. Kara, ‘Akyazı’da yaz aylarında tahminim o ki, yabancıların nüfusu yerlileri geçmiştir’ dedi.

Dr. Alioğlu’nun oteli!

Trabzonspor eski doktorlarından, Fatih Devlet Hastanesi’nin kıdemli ortopedi hekimlerinden Dr. İhsan Alioğlu, seracılıktan sonra turizm sektörüne de girdi. Almanya’nın Trabzon fahri konsolosu olan Dr. İhsan Alioğlu, Sögütlü’de deniz kenarında otel yaptırıyor. Alioğlu’nun otelinin karkas inşaatının bitme aşamasına geldiği ve otelin gelecek yıl müşteri kabul edeceği öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.