Yusuf Yazıcı'nın menajerinden iddialara yanıt geldi

Yusuf Yazıcı'nın menajerinden iddialara yanıt geldi

Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci, "Yusuf dönüyor" iddialarına cevap verdi. Gazetekuzey /Özel

Trabzonspor, liderliğini sürdürürken devre arası için transfer çalışmalarına da başladı. Bordo Mavili kulübün adı her zaman olduğu gibi birçok isimle anılırken, gündeme öyle bir isim geldi ki, herkesin gözü kulağı bu iddiaya yöneldi. Lille'de gösterdiği performansla tüm dünyaya yeteneğini kanıtlayan Yusuf Yazıcı'nın son zamanlarda Fransa ekibinde ilk 11'de yer bulamaması Yazıcı'nın daha çok forma şansı bulabileceği bir takıma transfer olmak istediğine dair haberlerin gündeme gelmesine neden olmuştu. Bu iddiaların asılsız olduğunu ve Lille'in Yusuf ile ilgili önemli projeleri olduğunu dile getiren Adem Cebeci, geçtiğimiz günlerde ise sosyal medyada öyle bir hamle yaptı ki, tüm Trabzon'da Yusuf Yazıcı sesleri yükselmeye başladı.

Yusuf'un devre arasında Trabzonspor'a transfer olabileceğini belirten bir paylaşıma Cebeci ve Yusuf'un abisi Cihan Yazıcı'nın aynı zamanda beğeni atması "Yusuf dönüyor" gündemini pekiştirmiş oldu.

Menajer Adem Cebeci ise bu paylaşıma yaptığı beğeniyi GazeteKuzey'den Ezgi ALP'e açıkladı..

Cebeci, "Ben bir taraftar olarak yazı güzel olduğu için beğendim. Ama transfer profesyonel bir konu bu konuda önce Trabzonspor'un istemesi, sonra Lille'in karar vermesi gerek." ifadelerini kullandı. Taraftar olarak yazıyı beğendiğini vurgulayan Cebeci, "bir taraftar olarak Yusuf'u bu sezon Trabzonspor formasıyla görmek ister misiniz" sorumuza ise sadece gülümseyerek " :) " cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.