Uğurcan ile derdiniz ne?

Uğurcan ile derdiniz ne?

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yaptığı açıklamalar Trabzonspor taraftarları ve futbol duayenlerini çılgına çevirdi

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Karadağ karşılaşmasında kalede Uğurcan Çakır yerine Altay Bayındır'a yer verdi. Karşılaşma 2-2 sona ererken, Güneş maç kadrosu tercihinin ötesinde maç içinde yaptığı tercihlerle de izleyicilere deyim yerindeyse saç baş yoldurttu.

Öte yandan Uğurcan Çakır hakkında maç sonu yaptığı açıklamalarda, oyuncunun motivasyonunu toparlamak yerine kırmak ister gibiydi. Çakır'ın Euro2020'den kalma sıkıntıları olduğunu öne süren Güneş, bu sözlerine bir açıklama getirmedi. Her hangi bir sakatlığı bulunmayan Çakır için sıkıntı derken neyi kast ettiği, tüm kamuoyunda merak uyandırdı. İstatiksel olarak Euro2020'de tüm dünyada beğeni toplayan Uğurcan Çakır'ın performansı sadece sosyal medyada Trol (sahte) taraftar sayfaları tarafından eleştirilmişti.

Trabzonspor taraftarları ise oyuncularımızı Milli Takım formasıyla görünce gururlanıyoruz ama o formayı görünce hangi oyuncunun hangi takımda oynadığını biz unutuyoruz. Peki bu takıma Trabzonspor'dan giden oyuncuları neden sürekli baltalama çalışması yürütülüyor. Bunca linç kampanyası yapılırken, bir Trabzonspor efsanesi olan Şenol Güneş ise neden yapıcı değil daha da yıpratıcı davranıyor" yorumlarıyla tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.