Trabzonspor'dan sakatlık açıklaması

Trabzonspor'dan sakatlık açıklaması

Trabzonspor, Roma maçında sakatlanana oyuncular ile ilgili açıklamada bulundu.

Trabzonspor, Roma maçında sakatlanan 4 futbolcu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kulüp doktoru Hakan Çelik'in yaptığı bilgilendirmeye göre, "Omzuna aldığı darbe sonrası oyundan alınan Cornelius’un yapılan muayene ve MR incelemeleri neticesinde sağ omuz ekleminde ikinci derece kapsül ve bağ yaralanması tespit edilmiştir. Bruno Peres’in muayene ve MR incelemeleri neticesinde sağ kalça adductor grade 2 kas zorlanması tespit edilmiştir. Gervinho’nun muayene ve MR incelemeleri neticesinde sağ hamstring birinci derece kas zorlanması, Trondsen’in muayene ve MR incelemeleri neticesinde ise sol kasık kas içi kanama tespit edilmiş olup oyuncuların tedavilerine başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan Uğurcan Çakır'ın da kalçasında hafif ağrı olduğu bilinirken, başarılı kalecinin durumunun ciddi olmadığı öğrenildi.

4 Oyuncunun da Giresunspor karşılaşmasına çıkmasına ihtimal verilmezken, Galatasaray mücadelesi ise tedavi süreçlerine bağlı olarak şekillenecek. Milli ara süresi ise Trabzonspor'un oyuncuların tedavilerini tamamlayıp takıma dönmesi için avantaj sağlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.