Trabzonspor'dan Olympiakos'a Masouras teklifi!

Trabzonspor'dan Olympiakos'a Masouras teklifi!

Georgios Masouras için görüşmelerini sürdüren Trabzonspor, satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle toplamda 5 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Olympiakos ise 10 milyon Euro’dan kapıyı açtı.

Kouassi sonrası kanat harekâtı devam ediyor. Bordo-Mavililer, teknik direktör Abdullah Avcı’nın çok istediği Georgios Masouras konusunda pazarlık aşamasına geçti. Olympiakos forması giyen 27 yaşındaki yıldız için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi masada.

Fanatik’in haberine göre, Trabzonspor , toplamda 5 milyon Euro’luk bir rakamı gözden çıkardı. Bu paranın ciddi bölümünün satın alma bedeli olarak sezon sonu ödenmesi planlanıyor. Yunan ekibi ise 10 milyon Euro’dan kapıyı açtı. Masouras’ın takımda düzenli oynadığını ve kadrodaki en değerli isimlerden biri olduğunu belirten Olympiakos, rakamı yüksekte tutuyor. Trabzonspor ise pazarlıklarını sürdürüyor.

İşte diğer adaylar...

Bakasetas ve Siopis’in Yunanistan Milli Takımı’ndan yakın arkadaşı olan Masouras’ın, Trabzonspor’un ilgisine sıcak baktığı öğrenildi. Kanat listesinde Masouras’ın yanı sıra Visca, Solbakken, Brynhildsen ve Albert Gudmundsson gibi adaylar da bulunuyor. Yönetim, nokta atışı bir takviye yapmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.