Trabzonspor'da İzmir öncesi kötü haber

Trabzonspor'da İzmir öncesi kötü haber

Trabzonspor'da Göztepe karşılaşması öncesi iki oyuncu sakatlandı

Trabzonspor'da Göztepe karşılaşması öncesi iki oyuncu sakatlandı. Son yapılan antrenmandan gelen bilgilere göre Andres Trondsen ve Yunus Mallı hazırlıklara devam edemedi. Trabzonspor bu iki talihsiz sakatlık ile ilgili açıklama yaptı. Bordo Mavili kulübün doktoru Hakan Çelik'in yaptığı açıklamada Takımımızın dün yaptığı antrenman sonrasında sol kasığında gerilme hisseden Anders Trondsen’in çekilen MR’ında sol kalça adductor kasında birinci derece kas yaralanması tespit edilmiş olup oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır. Solunum yolu enfeksiyonu geçiren Yunus Mallı’nın ise tedavisine başlanmıştır” ifadelerine yer verildi.

Trondsen'in sık sakatlanmasının ise geçen sezon geçirdiği sakatlık ile ilgili olduğu düşünülüyor. Uzman görüşlerinden edinilen bilgiye göre büyük sakatlıkların ardından futbolcuların bir kaç yıl süreyle ağrılar ve kas yaralanmaları geçirmesi görülmekte.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın İzmir'e nasıl bir kadro ile gideceği de merak konusu olurken, Marek Hamsik'in takımla çalışması ise mutlu etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.