Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, transferi açıkladı!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, transferi açıkladı!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 0-0 sona eren Başakşehir maçının ardından transfere ilişkin açıklamalarda bulundu. Abdullah Avcı, 3 tane transfer istediğini bölgeleriyle birlikte açıkladı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, 11 yıl çalıştığı Medipol Başakşehir'e karşı oynadıklarını belirterek, "En iyi organizasyonu, planı, hafızası olan bir takım. Teknik adamlık yaptığım süreçte futbolcu olan Emre Belözoğlu, aynı hafızayı devam ettiriyor." dedi.

"HAMLE ŞANSIMIZ, KENAR OYUNCULARIMIZ YOK"

Hem savunma hem hücumda iki takımın da planlarının olduğunu ifade eden Avcı, şunları kaydetti:

Bunları doğru uygulayarak hareket ettik. Rakibi karşılamada çözüm bulamayınca başka formasyon denedik. Oyun olarak bütününde direkten dönenler var. Planlar, sabır var. Rakibe çok fırsat vermemek var. Rakibin de dengeye girdiği oyunda, oyun olarak kazandık ama skor olarak kazanamadık diye düşünüyorum. Savunmanın merkezindeki oyuncular ilk defa birlikte oynadı. Bence çok iyi oynadılar. Hamle şansımız, kenar oyuncularımız yok. Djaniny kenarda Abdülkadir, orta oyuncusu onu da kenarda kullanıyoruz. Ona rağmen oyuncular üstüne koyarak son ana kadar kazanmayı zorladı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Alınan beraberlik var, yolumuza devam edeceğiz.

Avcı, karşılaşmanın 77. dakikasında yaşanan ve penaltı bekledikleri bir pozisyona ilişkin soruya "Hakemler hakkında konuşmuyorum. Oralara takılı kalırsam bütünü kaçırırım. Şu an onunla ilgili yorum yapmayayım." yanıtını verdi.
Türkiye Kupası'nı da önemsediklerini vurgulayan Avcı, "Yarın antrenmanımız var. Elimde ne kalacak, sakatlıktan çıkanlar hepsine, genel duruma bakacağız. Türkiye Kupası da bir hedef. İki hedefi sonuna kadar götüreceğiz." şeklinde konuştu.

TRANSFER İSTEDİĞİ 3 BÖLGEYİ AÇIKLADI

Avcı, Edgar Ie'nin sakatlanması nedeniyle savunmaya bir transfer düşündüklerini vurgulayarak, şunları ifade etti:

Devre arası transferleri kolay olmuyor. Devre arasında rakamlar, tespitler zor oluyor. Kenar oyuncusu eksikliğim var. Üç oyuncu ihtiyacım var. Rekabeti, kaliteyi artırmak önemli. Bugün 1 puan kazandık. Ceplerimiz dolu. Harika bir 13 ay bitti. Trabzonspor, tarihi güzel anlar yaşıyor. Pozitif olarak destek olalım. Bu kadar puan farkını kimse tahmin edemezdi. Öyle hedefim olmadı, her hafta maç maç baktım. Oyun gelişerek gidecek. Taraftarımız ile savunmayı, hücumu beraber yapan takımla hep birlikte sezon sonunda horon oynayacağız inşallah.

Abdullah Avcı maçın hemen ardından yayıncı kuruluşa verdiği röportajda, "Transferle ilgili çalışıyoruz. En az bir tane ön kenar, bir tane bek. Stoper ihtiyacımız doğdu. Edgar Ie sezonu kapattı. Dengeli bir stoper içeri atmamız lazım. İyi bir takımız ama daha iyi oyunlar, skorlar olabilir. Daha güçlü oyunlar için oyuncu almamız lazım." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.