Trabzonspor taraftarlarından Nwakaeme atağı

Trabzonspor taraftarlarından Nwakaeme atağı

Sözleşmesinin bitmesine kısa bir süre kalan Anthony Nwakaeme için Trabzonspor taraftarları çağrıda bulundu

Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Anthony Nwakaeme için taraftar çok endişeli. Sözleşmesinin bitmesine 9 ay kalan Nijeryalı futbolcu, Trabzonspor ile hala sözleşme uzatmadı. Yaptığı tüm açıklamalarda sözleşme uzatmaya sıcak baktığını belirten Nwakaeme için Trabzonsporlu futbolseverler, Bordo Mavili yönetime çağrıda bulunuyor.

Birçok Süper Lig ekibinin kadrosuna dahil etmek istediği Nwakaeme, Trabzonspor'un gole en fazla katkı sağlayan oyuncusu. Bir dönem, Jose Sosa ve Filip Novak içinde aynı süreci yaşayan Trabzonspor, daha sonra oyuncularla anlaşma sağlamamıştı ve her iki oyuncuda Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Bugün gündemde yer alan haberlere göre ise Anthony Nwakaeme'nin menajerinin Fenerbahçe ile yakınlığı bilenen Acun Ilıcalı ile görüştüğü belirtildi. Acun Ilıcalı'nın Nwakaeme'nin yeteneğine ve tekniğine hayran olduğu biliniyor.

Bu söylentiler Trabzonspor taraftarlarını bir hayli endişelendirirken, Bordo Mavililer sosyal medya üzerinden, "Nwakaeme sözleşmesi yaşatır" etiketiyle kampanya başalttı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.