TRABZONSPOR ROMA'DA

TRABZONSPOR ROMA'DA

Trabzonspor, Konferans Ligi mücadelesi için Roma'ya gitti

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanşında oynayacağı Roma maçı için İtalya'ya gitti. Bordo Mavililer, saat 10.00'da özel bir uçakla Trabzon'dan yola çıktı ve İtalya'ya ulaştı. Kamp yapacakları otele yerleşen Fırtına, maç hazırlıklarını Roma'da tamamlayacak.

Yarın Roma Olimpiyat Stadı'nda gerçekleşecek mücadelede Trabzonspor, tur hedefliyor. Trabzon Akyazı Stadı'nda ki karşılaşma 2-1 Roma üstünlüğü ile tamamlanmıştı. Teknik direktör Abdullah Avcı bu karşılaşmayı oyuncuları ile tekrar tekrar izleyerek yeni taktikler geliştirdi.

Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho ise Trabzon'da ki maçın ardından Trabzonspor'un çok güçlü bir takım olduğunu vurgulayarak "Daha sıkı çalışmamız gerekecek. Turu geçmek istiyoruz ve Trabzonspor bizi gerçekten fazlasıyla zorluyor. Trabzonspor'u elemek isteriz ama onlarda oynadıkları futbol ile gerçekten bir üst turu hak eden bir takım" ifadelerini kullanmış ve karşılaşmanın Konferans Ligi değil Şampiyonlar Ligi ayarında bir karşılaşma olduğunu belirtmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.