Trabzonspor deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek! İşte muhtemel 11'ler

Trabzonspor deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek! İşte muhtemel 11'ler

Süper Lig'in 16. haftasında lider Trabzonspor deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Fırtına, bugün Antalya'yı yenerek 9'da 9 yapmak ve şampiyonluk yolunda bir engeli daha kayıpsız geçmek istiyor. İşte her iki takımın muhtemel 11'leri.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında bugün deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor ile karşılaşacak. Antalya Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Zorbay Küçük yönetecek.

Ligde 39 puanla en yakın rakipleri İttifak Holding Konyaspor ve Fenerbahçe'nin önünde 12 puan farkla lider durumda bulunan bordo-mavililer, zorlu bir engeli daha geride bırakmak için kenetlendi. Oynadığı son 8 karşılaşmayı kazanan Karadeniz devi, Antalyaspor maçından da 3 puanla ayrılarak art arda 9. galibiyetini elde etmeye çalışacak.

SERİ 28 MAÇA ÇIKACAK

Bordo-mavililer, Fraport TAV Antalyaspor karşısında kaybetmemesi halinde ligde yenilmezlik serisini 28 maça çıkaracak. Fırtına, Abdullah Avcı yönetiminde geçen sezonun 29. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a sahasında 3-1 mağlup olduktan sonra oynadığı 27 maçta mağlup olmadı. Fırtına, bu karşılaşmalarda 16 galibiyet, 11 beraberlik elde etti.

ANTALYASPOR - TRABZONSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

ANTALYASPOR: BOFFIN, BÜNYAMİN, VEYSEL, NALDO, KUDRYASHOV, POLI, FREDY, GÜRAY, GHACHA, DOĞUKAN, MUKAIRU

TRABZONSPOR: UĞURCAN, DORUKHAN, EDGAR, HUGO, PERES, BERAT, HAMSIK, BAKASETAS, A. ÖMÜR, NWAKAEME, CORNELIUS

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.