Trabzonspor aradığı sol beki Almanya'da buldu!

Trabzonspor aradığı sol beki Almanya'da buldu!

Trabzonspor, 22 yaşındaki sol bek Tymoteusz Puchacz'ı kadrosuna katmak için harekete geçti. Bordo-mavili yönetim, Polonyalı sol bekin transferi için Union Berlin'e satın almak veya kiralamak üzere iki teklif götürdü.

Karadeniz temsilcisinde saha içinde taşlar yerine oturdu sadece sol bek mevkisi henüz gerçek sahibini bulamadı. Bu bölgede ilk devre boyunca Anders Trondsen, Bruno Peres, İsmail Köybaşı, Stefano Denswil, Abdülkadir Ömür görev yaptı. Abdullah Avcı bu alanda en çok Trondsen'den verim aldı. Ancak sık sakatlanan oyuncu devamlılık açısından güven vermiyor. Bu sebeple Avcı bu bölgeye mutlaka transfer istiyor. Hedefteki isim ise 22 yaşındaki, Polonyalı Tymoteusz Puchacz.

FORMA BULAMIYOR

Bordo-mavililer, Tymoteusz Puchacz için kulübü Union Berlin ile resmi görüşmeleri başlattı. Polonyalı sol bek sezon başında transfer olduğu Alman temsilcisinde istediği süreleri alamadı. Sadece 7 karşılaşmada görev yapabildi. 22 yaşındaki oyuncu da düzenli forma bulabileceği bir kulübe gitmek istiyor. Trabzonspor, Puchacz için Union Berlin'e 2 teklif sundu. Fırtına satın almak veya kiralamak için Alman temsilcisiyle temaslarını sürdürüyor. Fırtına işi bir an önce imza aşamasına getirmek istiyor.

Puchacz transferi kontenjan açısından da önem taşıyor. Fırtına, Polonyalı sol beki kadrosuna katarsa yabancı kontenjanında boş olan 1997 doğumlu ya da daha küçük yaş grubundaki oyuncu hakkını da doldurabilecek.

ALTERNATİFİ HAZIR

Fırtına, Tymoteusz Puchacz transferi için Union Berlin ile pazarlıkları fazla uzatmayacak. Kısa sürede anlaşma sağlanamazsa 3 alternatiften birisi ile kontrat yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.