Son Fırtına Kouassi... İşte sözleşme detayları!

Son Fırtına Kouassi... İşte sözleşme detayları!

Trabzonspor'un prensipte anlaşmaya vardığı yeni yıldızı Jean Evrard Kouassi dün gece şehre ayak bastı. 27 yaşındaki kanat oyuncusu bugün sağlık kontrollerinden geçtikten sonra 3.5 yıllık imzayı atacak.

Trabzonspor, Jean Evrard Kouassi ile bugün resmi sözleşme imzalayacak. Hızlı ve teknik kanat oyuncusu kendisini 3.5 yıllığına bordo-mavili ekibe bağlayacak kontratın altına imzasını atacak. Kouassi yıllık 700 bin Euro kazanacak. Ayrıca her yıl için imza parası da alacak. Wuhan ile kontratı sona erdiği için herhangi bir bonservis bedeli ödenmeyecek. Abdullah Avcı'nın Kouassi transferi sebebiyle bir hayli memnun olduğu belirtildi. Usta hoca yıldız ismi Afrika Kupası sonrası rotasyona sokacak.

AY SONUNA KADAR KALACAK

Jean Evrard Kouassi, Fildişi Sahili formasıyla Afrika Kupası'nda boy gösterecek. 27 yaşındaki kanat oyuncusuna imza sonrası izin verilmesi bekleniyordu. Ancak Abdullah Avcı "Kal hem takım arkadaşlarına hem de oyun sistemimize alışırsın" demişti. Bu öneriyi kabul eden Kouassi, imza sonrası Trabzon'da kalacak. Şehre, takım arkadaşlarına ve sisteme uyum sağlayacak. Böylece Afrika Kupası dönüşünde adaptasyon sorunu yaşamayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.