PARMAK KARARINI VERDİ!

PARMAK KARARINI VERDİ!

İşte gitmek istediği kulüp!

GAZETEKUZEY/ÖZEL

Trabzonspor'da orta saha takviyeleriyle rotasyona düşen Abdulkadir Parmak, geleceğiyle ilgili hocasıyla görüştü. Alanyaspor, Göztepe ve Konyaspor'un talip olduğu öğrenilen oyuncunun gidişinin Abdullah Avcı'ya bağlı olduğu belirtilirken, oyuncuya en ciddi teklifin Aytemiz Alanyaspor’dan geldiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Abdulkadir Parmak’ın Akdeniz kulübüyle görüştüğü ve anlaştığı yönünde. Trabzonspor Kulübüyle yapılan ön görüşmede ise konunun Roma maçı sonrasına bırakıldığı belirtiliyor.

Trabzonspor Kulübü yetkililerinin Aytemiz Alanyaspor’a ‘Biz sizden oyuncu talep ettiğimizde yüksek bonservis bedelleri istediniz. Abdulkadir Parmak konusunda ciddi iseniz masada görüşelim’ şeklinde cevap verdikleri ifade ediliyor. Alanya Kulübü ise ‘Sipois’in iki taksitini silelim, anlaşalım’ şeklinde bir teklif sunduğu da gelen bilgiler arasında.

Trabzonspor Kulübü sezon sonu Alanya’da serbest kalacak olan Sipois için Akdeniz kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak, 3 taksit halinde toplam 1 milyon Euro ödeyecek.

Yapılan anlaşamaya göre;

Alanyaspor Kulübüne ayrıca futbolcunun bir başka kulübe transfer olması veya kiraya verilmesi durumunda elde edilen transfer bedelinin, işbu anlaşma dolayısıyla söz konusu kulübe ödenen bedeller düşüldükten sonra kalan kısmının yüzde 20'si, ödenecektir.

Emmanouil Sipois ile 3 yıllık anlaşma sağlanmış anlaşmaya göre oyuncuya her bir sezon için 700 bin avro garanti ücret ödenecek. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcu ile olan sözleşmenin devam etmesi şartına bağlı olarak, futbolcuya ödenecek yıllık garanti ücretin yüzde 10'u ödenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.