Kalesi düşmeyen zirvede kaldı

Kalesi düşmeyen zirvede kaldı

Zirve mücadelesi yapan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’da ortaya çıkan en belirgin fark kalecileri oldu. Dört büyüklerin kaderini adeta kaleciler çizdi.

Haber: Cevat Kol

Lider Trabzonspor’un kalecisi Uğurcan Çakır en çok kurtarış yaparak takımını zirveye taşıdı. Bordo mavili takımın kalesinde ligde ve kupada 25 maç yer aldı. Trabzonspor 50 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Trabzonspor 16 golle kalesinde en az gol gören 4 büyüklerin zirvesinde yer alırken +23 gol averajı ile de öne çıkan takım oldu..

Beşiktaş kalesi ise Ersin ve Mert arasında gitti geldi. Siyah beyazlı takım şampiyonlar liginde yaşadığı erezyonu önleyemedi. Kaleciler yediği kritik gollerle yenilgilere engel olamadı. Beşiktaş 35 puanla 5.sırada yer alırken +4 averajı bulunuyor. Beşiktaş kalesinde 30 gol gördü.

Fenerbahçe kalesinde durum farklı değil. Altay yediği hatalı gollerle takımının kaybetmesinde etken oldu. Sakatlanınca kaleyi Berke aldı. Tecrübesiz kaleci geleceği sürdürdü. Kaleye Ertuğrul geçti. 36 puanla 3.sırada yer alan Fenerbahçe’nin +8 averajı bulunuyor. Fenerbahçe kalesinde 27 gol gördü

Galatasaray’da kale erken düştü. Muslera yediği hatalı gollere rağmen vazgeçilmez oldu. Sakatlanınca kale İsmail’e kaldı. İsmail yediği hatalı gollerle saç baş yoldurdu. Sarı kırmızılı takım 27 puanla -4 averajla 13 sırada yer aldı. Galatasaray 31 golle en çok gol yiyen takım oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.