İşte Trabzonspor'un muhtemel 11'i

İşte Trabzonspor'un muhtemel 11'i

Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor sahasında Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Abdullah Avcı ve öğrencileri zorlu karşılaşmada rakibini mağlup ederek puanını 33'e çıkarmak istiyor. İşte her iki takımın da sahaya çıkması beklenen 11'ler...

Fırtına, milli ara öncesinde inanılmaz bir form grafiği yakalamıştı. Oynadığı son 5 karşılaşmayı da kazanan Trabzonspor hem liderlik koltuğuna yükselmiş hem de ezeli rakipleriyle puan farkını iyice açmıştı.

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı ve öğrencilerinin hedefi Süper Lig'de galibiyet serisini 6 maça çıkarmak. Bordo-mavililer böylece 253 gün ve 24 maçlık namağlup rekorlarını da daha yukarı taşımış olacak. Avcı hafta boyunca öğrencilerine motivasyon konuşmaları yaparak onları bu maça hazırladı.

KALE ERCE'YE EMANET

Gaziantep mücadelesi öncesinde teknik direktör Abdullah Avcı, mecburi rotasyona gidecek. Beşiktaş derbisinde kırmızı kart gören Uğurcan Çakır ile sakatlığı devam eden Anastasios Bakasetas kesin olarak yok.

Kalede Erce Kardeşler oynayacak. Yunan yıldızın yerine ise vatandaşı Manolas Siopis'in 11'de başlaması bekleniyor. Abdullah Avcı sakatlık sonrası sadece dün takımla çalışan Marek Hamsik hakkındaki kararı maç günü verecek. Bordo-mavililer ceza ve sakatlara rağmen şampiyonluk yürüyüşünü sürdürmek istiyor.

TRABZONSPOR - GAZİANTEP FK MUHTEMEL 11'LER

TRABZONSPOR: Erce, Dorukhan, Edgar Ie, Vitor Hugo, Trondsen, Berat, Siopis, Abdülkadir Ömür, Djaniny, Nwakaeme, Cornelius

GAZİANTEP FK: Günay, Oğuz, Ertuğrul, Caulker, Djilobodji, Tosca, Recep, Doğan, Jefferson, Maxim, Muhammet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.