FIRTINA HESAP BOZDU

FIRTINA HESAP BOZDU

Trabzonspor, Konyaspor ile 2-2 berabere kaldı

Trabzonspor, Süper Lig'in 6'ncı haftasında Konyaspor'a konuk oldu. Konya'da saat 17.00'da başlayan mücadelede golle başladı. Fırtına'nın golcü ismi Andreas Cornelius, 1'inci dakikada topu ağlarla buluşturdu. 8'inci dakikada ise Vitor Hugo'nun kırmızı kart görmesiyle Trabzonspor 10 kişi kaldı. Sayı olarak geriye düşen Bordo Mavililer, motivasyon kaybı da yaşayınca oyun üstünlünlüğünü ev sahibi ekibe kaptırdı.

20 ve 46'ncı dakikada Çekici ile öne geçen Konyaspor, oyuna hakimiyetini tamamen koyduğu sırada teknik direktör Abdullah Avcı oyun içinde yaptığı değişikliklerle Trabzonspor'u harekete geçirdi. Hücum denemelerini hızlandıran Fırtına, Hadziahmetovic'in kendi kalesine attığı golle eşitliği buldu. Her iki takımda bir çok şut denemesinde bulundu. Maçın kalan dakikalarına ise Uğurcan Çakır'ın yaptığı kurtarışlar ve Gervinho'nun kaçırdığı pozisyon damga vurdu.

Maçın hakemi Halil Umut Meler ise tepki çeken kararlara imza attı. Vitor Hugo'nun pozisyonunda tereddütsüz kırmızı kartı tercih eden Meler, Edgar Ie'nin sakatlanacak şekilde aldığı darbede ise faul dahi vermedi.

Bu kararlar ise 6'ıncı haftada takımlar birer birer mağlup olmasıyla ilişkilendirildi. Trabzonspor'un da mağlup olmasını bekleyenlere Fırtına namağlup şekilde yoluna devam ederek cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.