TRANSFERLERDE SON DURUM NE?

TRANSFERLERDE SON DURUM NE?

Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan isimlerle ilgili son bilgiler

Trabzonspor'un transfer gündeminde en çok adı anılan kişi Fode Koita, 30 yaşında ki futbolcu ile görüşmeler çok uzun süredir devam ediyor, ve Koita'nın Trabzonspor ile görüşmelerine sadık kaldığı, Bordo Mavili formayı giymeyi çok istediği biliniyor. Uzun süren bir bekleyişin ardından 4'üncü transfer olarak Koita'nın imzasına kesin gözü ile bakılıyor.

Ardından öncelik forvet transferine verilecek fakat bu konu için yabancı sınırlaması gerçekten hem Abdullah Avcı'nın hem de yönetimin yeni bir planlama yapmasına neden olabilecek. O yüzden şu sıralarda A, B ve belki de C planları olabilecek şekilde oyuncu görüşmeleri belirli düzeylerde tutuluyor.

Yaklaşık 3 hafta önce Trabzonspor yönetimine önerilen Mame Diouf ile ilgili bugünlerde çıkan haberler ise, her ne kadar ön plana çıkarılsa da yönetim bu görüşmeyi de yine yabancı sınırı ve takımdan ayrılacak yabancı oyunculara göre belirleyecek. Fakat Diof'un, Trabzonspor'a önerilmeden önce çok istekli olduğunun özellikle yönetime ve Abdullah Avcı'ya belirtilmesini istediği de öğrenildi.

Öte yandan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, A Takım kadro transfer çalışmalarının tamamlanmasından sonra ekonomik limitleri yine göz önünde bulundurarak, genç ve ileriye dönük birkaç transfer de yapılabileceğini de belirtmişti. Trabzonspor, Keçiörengücü forması giyen Barış Alper Yılmaz'ı da bu doğrultuda gündemine aldı. Ayrıca Bursaspor'dan da Batuhan Kör için çalışmalarda bulunuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.