Şenol Güneş'ten GazeteKuzey'e özel açıklamalar

Şenol Güneş'ten GazeteKuzey'e özel açıklamalar

Adı Beşiktaş ve Fenerbahçe teknik direktörlüğü için geçen Şenol Güneş, gazete kuzey.com.tr’ye konuştu ve ‘Dinlenmekten başka bir şey düşünmüyorum’ dedi.

Adı İstanbul ekipleriyle sıkça anılan fakat sessizliğini koruyan Şenol Güneş’ten özel açıklamalar geldi. Güneş, ‘Son dönemlerde maçları da doğru dürüst izlemiyorum. Boynumda hafif bir ağrı var. Hastaneye gidiyorum. Doktor arkadaşların önerileri doğrultusunda tedavimi sürdürüyorum. Evde istirahat ediyorum, ara sıra yürüyorum’ diyen Şenol Güneş, ‘Arkadaşlar arıyor, ‘Hocam şu takımla bu takımla görüşmüşsün’ diyorlar. Ben, hiçbir güzide kulübümüzün yetkilisi ile görüşmedim. Görüşeceğim konu da yok. Bu aşamada dinlenmekten başka bir şey düşünmüyorum. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.’ şeklinde konuştu.

Şenol Güneş’e yakın isimlerden Hayrettin Hacısalihoğlu da, ‘Hoca, gerçekten çok yoruldu, Hocayı çok yordular, dinlenmeye ihtiyacı var. Ve dinleniyor. Fenerbahçe, Beşiktaş hatta Galatasaray sahada iyi sonuçlar alamayınca birileri sosyal medyada, gazetelerde ve TV’lerde hemen Şenol Hocanın ismini gündeme taşıyorlar. Trabzonspor da kötü sonuçlar alsa, Trabzonspor’da da Güneş’in ismi telaffuz edilmeye başlanacaktı’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.