Şenol Güneş'in Açıklamalarına Sert Tepki

Şenol Güneş'in Açıklamalarına Sert Tepki

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, teknik ekibe gelmesi için Emre Belözoğlu ile görüştüğünü söyleyince, Trabzonspor taraftarları çılgına döndü

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Euro2020'nin ardından ilk kez basın toplantısı düzenledi. Güneş'in yaptığı açıklamalar spor camiasının tepkisini bir kez daha çekti. Oyuncuların psikolojilerinden ve beklediği gibi bir performans sergileyememelerinden sitem eden Güneş, hazırlık sürecinde eksiklikler yapılmış olabileceğini belirtti.

Güneş, kendisine gelen eleştirileri anladığını, istifa kararını gözden geçirdiğini fakat kalmaya karar verdiğini belirtti.

Öte yandan Şenol Güneş'in yaptığı açıklamalar en çok da Trabzonspor taraftarlarını çıldırttı. Berat Ayberk Özdemir için "Son 4 maçta oynamamıştı" diyerek kadroya neden almadığını açıklayan Güneş'e Berat'tan daha az süre alan Dorukhan'ı aldığı hatırlatıldı. Bunların üstüne geçen sezon Fenerbahçe'nin teknik direktörlük görevini yapan eski Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'nun teknik ekibe dahil etmek istediğini dile getiren Güneş, bu sözlerin ardından sosyal medyadan topa tutuldu. "Trabzonsporlu bir futbolcuya ırkçılık yapmış, her maçta bize küfürler savuran bir futbolcu için bu kararı veren bizim efsanemiz olamaz" şeklinde yorumlar yapan Bordo Mavili taraftarlar Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi'nin adının değiştirilmesini talep ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.