Selçuk Kılıç Yeniden Başkan Seçildi

Selçuk Kılıç Yeniden Başkan Seçildi

Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şubesi Başkanlık seçimleri gerçekleştirildi. Mevcut başkan Selçuk Kılıç, yeniden başkan seçildi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şubesi başkanlık seçimleri gerçekleştirildi. Trabzon Şubesi lokalinde gerçekleştirilen seçimlerde mevcut başkan Selçuk Kılıç, yeniden başkan seçildi. Yönetim kurulunda yer alan isimler, Gürkan Ata, Gökmen Şahin, Yunus Emre Sel, Nurgül Günaydın, Yahya Karabina, Özer Çalık olurken, yedek listede ki isimler ise Tuncay Lakot, Hasan Tuncel, İsmail Düzgün, Tolga Sağlam, Yunus Mermertaş ve Ahmet Çağlar Yıldırım olarak sıralandı.

Denetlemede Kurulu ise Osman Çavuşoğlu, Halil Ayyıldız ve Selahattin Özcan isimlerinden oluştu.

TSYD Başkanı Selçuk Kılıç yaptığı konuşmada, "Ekip arkadaşlarımla bir şeyler başardık ama bunu tek başımıza yapmadık. Trabzon'un güçlü yerel basınının desteği ve bu mesleğe emek vermiş abilerimizin oluşturmuş olduğu intiba ile bu başarıyı yakaladık. Henüz başarının başlangıcında olduğumuza inanıyoruz. Ben birlik, beraberlik içerisinde önümüzdeki dönemde daha iyi hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Planlarımız, projelerimiz var bunları harekete geçireceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.