Kuntz imzayı attı

Kuntz imzayı attı

A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz için imza töreni düzenlendi

A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Almanya Genç Milli Takımı'nın çalıştırıcısı Stefan Kuntz oldu. Alman Teknik Adam, bugün TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Eğitim ve Kamp Merkezi'nde düzenlenen törende imzayı attı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in katıldığı törende önemli açıklamalar yapıldı. Çiçeği burnunda teknik adam Kuntz, "Mart ayındaki performans bu takımdan gelen teklifi kabul etmemdeki neden oldu. Çünkü bu takımdaki potansiyeli gördüm. Ahmed Kutucu, Almanya için oynasın diye çok çalışmıştım. Türkiye her zaman yetenekli futbolcuların olduğu bir ülke. Türk Milli Takımı için yapmak istediğimiz şey, bütün ülkenin gurur duyacağı bir takım oluşturmak." dedi.

Resim

Yardımcısını Türk bir antrenör olarak belirleyeceğini belirten Kuntz, "U-21 Takımı'ndaki yardımcım bilimsel konularda çok tecrübeliydi. Burada öyle bir şeye ihtiyacımız yok. Onun yerine anadili Türkçe olan bir antrenörü tercih edeceğiz. 4 tane isim üzerinde odaklanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nda Milli Takım'dan sorumlu yönetici Hamit Altıntop ise, "Şenol Güneş ile vedalaştıktan sonra 20-25 teknik adamla görüştüm. Bizim takımımız, hiçbir zaman bu kadar çaresiz ve donuk değildi. Şimdi bir takım şeyleri değiştirme zamanı. Eğitime ve bilime çok önem vereceğiz. Kuntz'un kendi tercih ettiği 2 yardımcısı olacak. Bir tane yerli de olacak. Tam kadroya netleştiği zaman açıklayacağız." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.