Hedefimiz Büyük....

Hedefimiz Büyük....

Hekimoğlu Trabzon FK Teknik Direktörü Bahaddin Güneş, basın toplantısı düzenledi.

TFF 2. Lig ekiplerinden Hekimoğlu Trabzon FK Teknik Direktörü Bahaddin Güneş, 2021-2022 sezonuna dair önemli açıklamalarda bulundu.

Hekimoğlu Trabzon Tesisleri'nde gerçekleştirilen basın toplantısında Güneş, öncelikle tüm basın mensupları ile sıcak bir selamlaşma gerçekleştirdi. Ardından söze başlayan Güneş, öncelikle yeni sezonun herkese hayırlı olmasını dileyerek, "İlk antrenörlük dönemimde Samet Hoca ile birlikte kupa aldım. Ve ilk kez teknik direktör olarak geliyorum Trabzon’a. Celil Başkan (Celil Hekimoğlu) ile birlikte de kupa almak istiyorum. Kader bizi birleştirdi. Memleketime yuvama geldim. Sabırla çalışacağız. Bu takım 80 gol atmış. İyi oyunculardan kurulu iyi bir takım. Deneyimli oyuncularımız var. Genç oyuncularımız var. Burhan ayrılmak durumunda kaldı. Önümüze bakmak zorundayız. Yapılan planlarda daha genç daha dinamik. Trabzonspor ile de iş birliği içinde ilerleyeceğiz. Çok yetenekli oyuncular var. El ele bize katkı sağlamayacaklardır. Ki katkı da sağlamaları da gerekmedir. Bu sezon buna ihtiyacımız var." dedi.

Dinamik bir takım kurmak istiyoruz

Transfer dönemi hakkında konuşan Güneş, "Dinamik bir takım kurmak istiyoruz. Trabzonspor alt yapısından yetenekli gençler var, takımımıza dahil olacaklar. Şu an kampta olanlar var. bu süreçte iki kulübün ve Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın bakış açısı çok önemli. Bunun dışında tecrübeli oyuncularımız var. Tecrübe ve dinamikliği harmanlayarak güzel bir takım kurma niyetindeyiz" ifadelerini kullandı.

Barış Alper Yılmaz'ı ben çıkarttım. Memleketimde de bir oyuncu çıkartmak istiyorum

Genç yeteneklere olan ilgisi hakkında da konuşan Güneş, " Barış Alper Yılmaz'ı ben çıkarttım. Memleketim de bir futbol beşiği buradan neden bir oyuncu çıkartmamayım. Çok isterim. Burada çok yetenekli çocuklar var. Barış Alper için de birçok hoca ile hgörüşmüştüm. Bunların arasında Trabzonspor İzleme Komitesinden İhsan Derelioğlu da var. Ünal Karaman ile de görüştük. Birçok kişiye 'oyuncu iyi alabilirsiniz' dedim ama karar oyuncu ve kulübe aitti." dedi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, hakkında sorulan soruya da cevap veren Bahaddin Güneş, "Abim Türkiye'nin en iyi hocalarından, iyi olunca alkışlamak kötü olunca vurmak adet olmuş. Bence bu değerler yaşatılmalı. Gökdeniz, Yattara bakın bunlar çok büyük değerler. Benim de geçmişimde büyük başarılar var ama sokağa çıktığımızda herkes bana efsane diyen Yattara'nın peşinden gidiyor. O yüzden abim hakkında ben onun iyi bir hoca olduğunu düşünüyorum. Bu konu hakkında daha fazla konuşmaya da gerek yok" ifadelerini kullandı.

Bu tesisler Süper Lig'i bile kaldırır

Celil Hekimoğlu ile arasında geçen görüşmeden bahseden Güneş, "Celil Hekimoğlu çok net bir insan. İsteklerini açıkça söyledi. Verdiği sözü yerine getiren bir insan. Buraya çok güzel bir tesis yapmış, Trabzon'a kazandırmış. Ben inanıyorum ki bu tesisler sadece 2.Lig'i değil Süper Lig'i bile kaldırabilecek seviyede.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.