Usulsüz kongre mahkemelik!

Usulsüz kongre mahkemelik!

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği başkan adayı Hamza Mısır, kongre süreci ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hamza Mısır, kongre sürecinde yaşanan usulsüzlükler ile ilgili, hukuk önünde hak arayışını sürdürdüğünü belirterek, "Başkan adayı olduğum; Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’nin 04.09.2021 tarihinde gerçekleştirilen 13. Olağan Genel Kurul Toplantısının hukuka aykırı bir usulde yürütülmüş olması ve seçimlerin de kanuna ve Dernek Tüzüğü’ne aykırı şekilde gerçekleştirilmiş olması nedeniyle ihtiyati tedbir talebiyle Ankara Nöbetçi Asliye Hukuk Mahkemesi’ne Avukatım kanalıyla dava açılmıştır" dedi.

"Hakaret, Tehdit, İftira, Mala Zarar Verme"

TFFHGD başkan adayı Hamza Mısır şu ifadeleri kullandı:

"Dava dilekçemiz kapsamında, Genel Kurul Toplantısında alınan kararların icrasının ve seçilen Genel Başkan ile Dernek kurullarının görev ve yetkilerini sürdürmelerinin telafisi mümkün olmayacak mağduriyetlerinin önlenebilmesi için HMK.md.390/2 hükmü geregi tedbiren durdurulması ve davamızın kabulü ile Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’nin 04.09.2021 tarihinde gerçekleştirilen ve kanun ile tüzük hükümlerine aykırı olarak yapılan 13. Olağan Genel Kurul Toplantısının ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’nin 04.09.2021 tarihinde gerçekleştirilen 13. Olağan Genel Kurul Toplantısında, Genel Başkan ile Genel Merkez Yönetim Kurulu, Genel Merkez Disiplin Kurulu ve Genel Merkez Denetleme Kurulu seçimlerine ilişkin olarak toplantı gündeminin 14. maddesi kapsamında alınan kararların iptali talebinde bulunulmuştur.

Ayrıca, Abdurrahman Arıcı ve bir kısım şüpheliler hakkında "Hakaret, Tehdit, İftira, Mala Zarar Verme" suçlarından Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı kanalıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur.

Yargıya intikal eden bu konuyla ilgili olarak tüm mücadelemizi hukuk kanalıyla azimle sürdüreceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.