Güneş imzayı attı

Güneş imzayı attı

2.Lig ekiplerinden Hekimoğlu Trabzon FK, teknik direktörlük görevi için anlaştığı Bahattin Güneş ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Trabzon'u 2.Lig'de başarıyla temsil eden Hekimoğlu Trabzon, Bahattin Güneş ile teknik direktörlük görevi için 1 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan kulüp başkanı Celil Hekimoğlu, "Artık önümüzdeki sezonun yapılanması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Trabzonspor eski efsane futbolcusu ve başarılı teknik direktör Trabzonlu Bahaddin hocamızla anlaşmış bulunuyoruz. Kulübümüze hayırlı olsun. İnşallah yeni sezonda takımımızla birlikte güzel başarılara imza atacaktır” dedi.

İmza törenin ardından duygularını paylaşan Bahattin Güneş ise "Öncelikle beni bu göreve layık gören başta Başkanımız Celil Hekimoğlu olmak üzere yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Hekimoğlu Trabzon FK’nın başarılı olması için yeni sezonda elimizden geleni yapacağız. Bundan sonra kolları sıvayıp çalışmaya başlayacağız. Yeni sezonda hedefe oynayan bir takım oluşturmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bahaddin Güneş’in ekibi ise şu isimlerden oluştu;
Serdar Eş (Yardımcı antrenör)
Kenan Sivrikaya (Kaleci antrenörü)
Erdi Aslan (Atletik performans antrenörü)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.