'FUTBOLU YÖNETMEK  TÜNEL İŞLERİNE BENZEMEZ’

'FUTBOLU YÖNETMEK TÜNEL İŞLERİNE BENZEMEZ’

Türk futbolunun iz bırakan hakemlerinden Selçuk Dereli twitter hesabından TFF başkanı Nihat Özdemir’i değerlendirdi

Türk futbolunun iz bırakan hakemlerinden Selçuk Dereli twitter hesabından TFF başkanı Nihat Özdemir’i değerlendirdi. Özdemir’in geride bıraktığımız sezon hiçbir şey olmamış gibi yaptığı açıklamaları değerlendiren Dereli ‘ Kendini İngiltere Futbol Federasyonu Başkanı zannetti galiba’ dedi.

İşte Selçuk Dereli’nin twitleri

*TFF başkanı Nihat Özdemir yayıncı kuruluş Güntekin Onay'ın konuğu oldu. Yaptığı açıklamalarda futbol gündeminde ilgi uyandırdı. Sayın Başkan öylesine bir pembe tablo çizdi ki ligimizi Premier Lig, kendisini de İngiltere Futbol Federasyonu Başkanı zannettik.

*Başkan o kadar bilgili ve naif bir portre çizdi ki, geçmişteki söylem ve icraatları arasındaki çelişkiyi bilmesek ne kadar işi bilen bir TFF başkanımız var diyecektik.

*Geçen sene küme düşme asla gündemimizde yok diyen ancak kulüpler Birliği'nin talebi üzerine küme düşmeyi kaldıran Nihat Özdemir. Dönemin MHK' na çok başarılısınız, önümüzdeki yıl için talimat değişikliklerini getirin onaylayalım, klasmanlar hazırlayın deyip ertesi gün Zekeriya Alp'den istifasını isteyen Nihat Özdemir. Sezon içerisinde en az 3 kere seyircili oynama kararı alıp, bundan geri dönmek zorunda kalan Nihat Özdemir. 2 kere Şampiyonlar Ligi finalini son anda Portekiz’e kaptıran ve bunu normalmiş gibi anlatan Nihat Özdemir. Euro 2020 hakem kampının da ülkemizden alınmasına ses çıkarmayan Nihat Özdemir. 3 aydan beri önünde bekleyen eski şampiyonluklarla ilgili müracaat ve itirazlara, tüm belge ve dokümanların elinde olmasına rağmen, halen en kısa zamanda karar vereceğiz diyebilen Nihat Özdemir. BAL ligi' ni bir türlü başlatamayan, amatör futbolumuza bir buçuk yıldır kilit vuran Nihat Özdemir.

*Röportajda, kulüpler birliğinden gelen talep üzerine yabancı sayısı ile ilgili geri adım atmanın sinyallerini de veren Sayın Başkan, Şu an görevde olan MHK, PFDK ve Tahkim kurulunda son derece memnun olduğunu beyan etti. Kulüpler Birliğinden gelen her talebe olur diyen Nihat Özdemir, Birliğin MHK oluşumu ve yapılanması ile ilgili çalışması önüne gelince ne yapacak acaba?

*Kurullarımla TFF genel kuruluna kadar birlikte çalışmayı hedefliyorum diyen Sayın Özdemir Haziran ayı içinde yapılacak mali genel kurulu mu işaret etti? Yoksa bu genel kurulda istifa edeceğinin sinyalini mi verdi acaba?

*Tünel işleriyle bu işleri karıştırdın galiba Nihat başkan! Maçlara hakem atamak işin en kolayı! Bu sezon üstte ve alt liglerde kulüplerin kaderleriyle nasıl oynandığından haberin yok galiba! Bu sezon kaç maçta kural hatası yapıldı? Bunlardan bilgin var mı? Türk futboluna yapacağın en büyük iyilik o koltuktan kalkıp gitmektir’

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.