CANINIZ SAĞOLSUN ÇOCUKLAR

CANINIZ SAĞOLSUN ÇOCUKLAR

Trabzonspor Avrupa Konferans Ligi'ne veda etti.

Trabzonspor, Konferans Ligi play-off mücadelelerinde Roma ile karşı karşıya geldi. Roma Olimpiyat Stadı'nda gerçekleşen mücadele TSİ:20.00'da başladı.

Trabzon Akyazı'da gerçekleşen ilk mücadele 2-1 Roma üstünlüğü ile tamamlanmıştı. Rövanş karşılaşmasına İtalya'da konuk ekip olarak çıkan Bordo Mavililer, 3-0 mağlup olarak Konferans Ligi'ne veda etti.

Karşılaşmanın ilk yarısında 19'uncu dakikada omzundan sakatlanan Cornelius, maça devam edemedi ve yerini Djaniny'e bıraktı. 20'inci dakikada Bryan Cristante ile golü bulan Roma ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda Gervinho'yu kenara alarak Abdülkadir Ömür'ü oyuna sokan teknik direktör Abdullah Avcı gol arayışlarını sürdürdü. Roma, 65'inci dakikada Nicolo Zaniolo ile farkı 2'ye çıkarttı. 2. golün ardından Trabzonspor, oyun üstünlüğünü tamamen Roma'ya kaptırdı ve ikinci devrede oyuna giren Stephan El Shaarawy maçın skorunu belirleyen golü atarak durumu 3-0'a getirdi.

Trabzonspor bu skorla Konferans Ligi'ne veda eden taraf oldu.

Öte yandan maç içerisinde sakatlanan Cornelius'un omzunda ilk tespitlerde kırık görülmemesi sevindiren bir haber olurken, oyuncuya Trabzon'a dönüldüğünde detaylı tarama yapılacak. Yine oyuna devam edemeyen Bruno Peres'in de ciddi bir problemi olmadığı ilk gelen bilgiler arasında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.