Akyazıcı duvara tosladı!

Akyazıcı duvara tosladı!

Mehmet Ongan'da cevap vermek için Trabzonekspres.com'u seçti

Trabzonspor Divan Kurulu toplantılarına katılmadığı için, yönetim kurulu üyeliğinden düşürülen Bülent Akyazıcı, Divan Kurulu Genel Sekreteri Mehmet Ongan’ın CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı olduğu zaman Divan Başkanlık kurulundan istifa ettiğini, ancak Başkan Ali Sürmen’in bu istifayı 9 ay sümen altı yaptığını iddia etmişti.

Trabzonekspres.com’u arayan Divan Kurulu genel sekreteri Mehmut Ongan, Kasım 2013 de CHP’den Belediye Başkan aday adayı olduğunu, yerel seçimlerin Mart 2014’de yapıldığı belirterek, ‘ Arkadaş günleri yılları karıştırdı. O tarihlerdeDivan kurulu üyesi değildim. Ben Divan Kurulu yönetimine 9 Şubat 2015 tarihinde seçildim’ dedi.

Mehmet Ongan, Akyazıcı’nın TFF’den 75 gün hk mahrimiyeti aldı, resmi yazıyı imzalaması yasaktır’ şeklindeki iddiasına ise,

‘TFF’den 75 gün hak mahrumiyeti cezasını Trabzonspor A,Ş. görevlisi olarak aldım. Benim A.Ş. de görevim yok. Ayrıca, bu ceza maçlara gitmeme, tribünde maç izlememe cezasıdır. Divan Kurulu bağımsız bir kuruldur. Arkadaş yine baltayı taşa vurdu’ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum