Maraş Caddesi kapanıyor!

Maraş Caddesi kapanıyor!

TRABZONEKSPRES ÖZEL...Trabzon’da yıllardır kangrene dönüşen ve kapatılıp kapatılmaması tartışılan Maraş Caddesi için nihai karar verildi.

Maraş Caddesi Kapanıyor!

Trabzon’da yıllardır kangrene dönüşen ve kapatılıp kapatılmaması tartışılan Maraş Caddesi için nihai karar verildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, ‘Maraş Caddesi, Halk Bankası önündeki kavşaktan, Suluhan’ın önüne kadar gündüz kapatılacak gece de tek şerit olarak bölgedeki esnafın ihtiyacını gidermek için açılacak’ dedi.

Trabzonluların büyük bir bölümünün caddenin kapatılmasından yana olduğunu söyleyen Zorluoğlu, ‘Bizde, uzman arkadaşlarla yaptığımız değerlendirmede caddenin kapatılmasına karar verdik. Maraş Caddesi önümüzdeki süreçte Uzunsokak gibi yayaların olacak. Kent merkezindeki trafik karmaşası da ortadan kalkacak. Bölgede üç dört otopark var. Bu otoparklardan batıda olanlara Cumhuriyet Caddesinden giriş olacak. Caddenin doğusunda Suluhan’ın ve Zorlu’nun otoparklarına ise meydandan giriş- çıkış verilecektir’ diye konuştu.

besirli.jpg

Beşirlide ki dolgu etap etap yapılacak!

Başkan Murat Zorluoğlu, Beşirli sahilindeki dolgunun bir bölümünde yeniden tahkimat yaptıklarını söyledi. Zorluoğlu, ‘Dolgunun deniz tarafındaki tahkimatı güçlendiriliyor. Güçlendirme işini Ulaştırma ve Alt yapı bakanlığı gerçekleştiriyor. Mevcut beton bloklar yeniden yerleştirilecek. Bu işlemle birlik dolgu alanının ilk bölümü düzenlenecek. Orada, halkın dinleneceği, oturacağı güzel bir mekan oluşturacağız.’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum