Meral Akşener'den Ekrem İmamoğlu'na Cumhurbaşkanlığı mesajı!

Meral Akşener'den Ekrem İmamoğlu'na Cumhurbaşkanlığı mesajı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı seçimine dikkat çekti ve İBB Başkanı İmamoğlu'na seslendi. Akşener, "Bu çalışma performansınızın devamını dilerim ki Cumhurbaşkanlığı seçiminde lazım" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Türkiye'nin ilk, Avrupa'nın en büyük ‘Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi'ni Kemerburgaz Işıklar Mahallesi'nde açtı. Açılış; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Meral Akşener konuşmasının sonunda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na teşekkürlerini iletti. Akşener, "İstanbullular adına teşekkür ediyorum" dedi.

Akşener devamında Cumhurbaşkanlığı seçimine dikkat çekti. İmamoğlu'na seslenen Akşener, "Bu çalışma performansınızın devamını dilerim ki Cumhurbaşkanlığı seçiminde lazım" diye konuştu.

Akşener, şöyle dedi:

"Davetiniz için teşekkür ederim. Bu tesisi sonuçlandırdığınız için teşekkür ederim. İstanbullular adına teşekkür ederim. Bu çalışma performansınızın devamını dilerim ki, Cumhurbaşkanlığı seçiminde lazım. Sizler çalışırsanız, hizmet ederseniz rekabeti biz hizmet üzerinden yaparız ve 13. Cumhurbaşkanı'nı da Millet İttifakı seçtirmiş olur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.