Donnie Yen, John Wick 4 Kadrosunda

Donnie Yen, John Wick 4 Kadrosunda

Dünyaca ünlü aksiyon film serisi John Wick’in yeni filmi için kadro şekillenmeye başladı.

Aksiyon meraklılıklarının vazgeçilmezi olan seri, yeni filminin kadrosuyla da seyircileri şimdiden beklentiye sokmayı başardı. Son açıklamayla beraber IP Man serisinden tanıdığımız Donnie Yen’in, John Wick 4 kadrosuna katıldığı kesinleşti. 2022 yılının Mayıs ayında çıkması beklenen film gerek başrolüyle, gerek yardımcı oyuncularıyla pek çok yıldızı bünyesinde barındırıyor.

İlk filmi 2014 yılında çekilmiş olan serinin dünya çapında geniş bir hayran kitlesi var. Gerek aksiyon sahneleri, gerek hikayesiyle sadece aksiyon severlerin değil, sinemayla uzaktan yakından alakası olan birçok kişinin ilgisini çekiyor. Başrolünde Matrix serisinden tanıdığımız Kanadalı aktör Keanu Reeves’in yer aldığı seri, Amerikan yönetmen Chad Stahelski tarafından yönetiliyor. Her filminde büyük isimleri kadrosuna dahil etmeyi başarmış olan seri, yine Matrix serisindeki Morpheus rolüyle tanıdığımız Laurence Fishburne’e de son iki filminde rol vererek iki eski efsaneyi tekrardan yan yana görmemizi sağlamıştı.

Yeni Bir Soluk

John Wick 4’le beraber görmeye başlayacağımız Donnie Yen’le beraber hikâyeye yeni bir soluk geleceği düşünülüyor. John Wick karakterinin eski bir dostunu canlandıracak oyuncunun, hikayenin gidişatına göre sonraki filmlerde de rol alacağı söyleniyor. Daha önce IP Man serisindeki dövüş sahneleriyle izleyicileri memnun etmeyi başaran yetenekli oyuncu aslen “Dövüş Sanatları Aktörü” olarak biliniyor. Bu konudaki yeteneğini filmlerde görmeye alışık olduğumuz için John Wick 4’te de fazlasıyla yakın dövüş sahnesi göreceğimiz düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.